Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Κρέμα με άρωμα μαστίχας και σάλτσα με μέλι και ξερά σύκα για 8-10 άτομα: Υλικά 1 κιλό ανθότυρο 1 φλιτζάνια στραγγιστό γιαούρτι 1½ φλιτζάνια ζάχαρη 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΜάθετε πως χρησιμοποιήσετε τη ζελατινη στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Η ζελατινη ανήκει στα πηκτικά μέσα. Χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο[...]
Πηγή: omanoclock.grPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΜια υπέροχη τάρτα αμυγδάλου, με κρέμα λεμόνι, και ζελέ φρούτων. Υλικά: Για την τάρτα: (Γιά φόρμα με τσέρκι 30 εκ.) 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι, ψιλό 1/4 φλιτζ. ζάχαρη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤάρτα με μπισκότα oreo, μπανάνες, και επικάλυψη με γλάσο σοκολάτας. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Βάση μπισκότου: για μία φόρμα στρογγυλή με τσέρκι 24-26 εκ.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά γιαούρτι στραγγιστό: 360 γρ. ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί νερό: 250 ml κρέμα γάλακτος: 250 ml φιστικια Αιγίνης: 100 γρ., ψίχα χοντροκομμένη ζελατίνη (σκόνη):[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 500 ml γάλα πλήρες 500 ml κρέμα γάλακτος 12 φύλλα ζελατίνης 3 κ.σ. ζάχαρη 1 stick βανίλια μαρμελάδα σύκο Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.gr"Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό στο μύλο κι όλα γίνονται βαριά στου καιρού τη ζυγαριά" έλεγαν οι στίχοι από το υπέροχο τραγούδι του Ν.Γκάτσου με τον τίτλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤούρτα μπανάνας και φράουλας, με παντεσπάνι σοκολάτας, και με επικάλυψη ζελέ φράουλας. Δοκιμάστε αυτή την υπέροχη συνταγή. Οι φώτο είναι ενδεικτικές. Υλικά για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΟχι με μαρμελάδα σύκο αλλά με σύκα!! Πεντανόστιμη και υγιεινή, αφού έχει πολλή λιγότερη ζάχαρη από άλλες... Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜάθετε πως χρησιμοποιήσετε τη ζελατινη στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική.Η ζελατινη ανήκει στα πηκτικά μέσα. Χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και[...]
Πηγή: omanoclock.gr