Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦωτογραφίες από το μονοπάτι περιμένατε, γλυκά κεράσματα σας φέρνω! Τι να κάνω; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος έχει διακοπές εμείς έχουμε δουλειά, άσε που ήταν κι η[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΠαρά τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών, είναι σίγουρο πως είμαστε στο φθινόπωρο και το φθινόπωρο έχει τις δικές του μυρωδιές και αρώματα. Όλα γύρω μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗΜΙΓΛΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ Οταν εφτιαξα τα "κομπακια" με ελιες και λιαστη ντοματα , ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψω με την συνταγη ζυμης Νο1 της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ Υλικα για το προζυμι : 150 gr φυσικο προζυμι , 150 gr αλευρι δυνατο, 150 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΑΝΕΒΑΤΑ Μια δικη μου παραλλαγη στα λεγομενα ανεβατα κουλουρακια, που παρασκευαζονται με μαγια. Καθως πρεπει να φρεσκαρω το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Υλικα : 400 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 1 φακελλακι baking powder, 200 gr βουτυρο, 200 gr ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, ακατεργαστη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr