Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Βάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣτο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΒάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑν έχετε σκοπό να φτιάξετε μόνες σας αποξηραμένες λιαστές ντομάτες κρατήστε κάποιες πριν τις βάλετε στο λάδι και δοκιμάστε αυτό το υπέροχο μεζεδάκι. Είναι ο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπολαύστε την «περιπέτεια» του μπάνιου με ένα λουκούλλειο πικ νικ στην ακρογιαλιά. Αλλά, σας θέλω μερακλήδες! Μην ακούσω κουβέντα για πλαστικά σερβίτσια μιας[...]
Πηγή: greekcook.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνας πολύ ωραίος μεζές για ούζο, ιδανικός για καλοκαιρινά βράδια σε αυλές, με καλή παρέα. Αποτελεί τον αχώριστο σύντροφο του τηγανιτού γαύρου , ή των ψητών[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔίδυμη της τάρτας σοκολάτας, έντονα μελαψή σαν νάταν κι αυτή φτιαγμένη από καθαρόαιμο κακάο και εξίσου ικανή στα τερτίπια της γλύκας, αν και με διαφορετικό[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Μια ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη στη σειρά χωρίς μουντάδα και υγρασία. Νομίζω[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλοι υιοθετούμε μικρά μυστικά μαγειρικής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Όμως, από όλα αυτά που μας ψιθύρισαν, ποια αξίζουν πραγματικά και γιατί; Ας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr