Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Καλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ανακουφίζει στην ετοιμασία του, αφού, κατά παράδοση, έχει πάνω μπόλικα εδέσματα σχεδόν αμαγείρευτα: φρέσκα κρεμμύδια, ταραμάς,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα Chutneys είναι αυτές οι γλυκόξινες «μαρμελάδες», σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν αλλαντικά, τυριά, ψητά κρέατα ή και ψητά λαχανικά. Την[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Μαρμελάδα με λαχανικά? γιατί όχι? Και όταν λέμε μαρμελάδα εννούμε μαρμελάδα και όχι τσάτνεϋ. Στο laboratorio ήδη έχουμε δοκιμάσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν είσαι αποδέκτης μιας μεγάλης ποσότητας από οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, πρέπει να βρεις τρόπους να το αξιοποιήσεις πριν σου χαλάσει, γιατί πόσο μπορείς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ ΕΦΕΤ με γνώμονα τη διασφάλιση της διάθεσης ασφαλών τροφίμων και την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές, ενισχύει τους ελέγχους[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒλέπετε πως περιποιούμαι το μάστορα του σπιτιού με γλυκάκια για να τον καλοπιάνω να τελειώσει τα ατέλειωτα!! Το μελιτζανάκι αυτό είναι τύπου Σαντορίνης[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν πιστεύω να ξεχάσατε το παιχνίδι που τόσο ωραία διοργάνωσε η thalassomov Εγώ λοιπόν είχα την εξαιρετική τύχη να πρέπει να μαγειρέψω από πολύ αγαπημένο μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά για 5-6 άτομα 1.250 γρ. περίπου βοδινό φιλέτο (μπον φιλέ), 3-4 γεμάτα φλ. περίπου (ανάλογα με το μέγεθος του «caquelon» του κατσαρολιού της συσκευής για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔύο φορές το χρόνο στον κήπο βρέχει λεμόνια. Κίτρινα, σφιχτά και ζουμερά, χωρίς οποιαδήποτε προσθήκη ενισχυτικού στο έδαφος. Mια νέα εποχιακή παρασκευή με[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τα ψωμάκια burger 270 γρ. γάλα 30 γρ. μαγιά (ή 1 φακελάκι ξερή) 500 γρ αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη 10 γρ. αλάτι 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο soft 1 αυγό για το άλειμμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr