Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά για 5-6 άτομα 1.250 γρ. περίπου βοδινό φιλέτο (μπον φιλέ), 3-4 γεμάτα φλ. περίπου (ανάλογα με το μέγεθος του «caquelon» του κατσαρολιού της συσκευής για φοντύ) λάδι για τηγάνισμα, αλλά όχι ελαιόλαδο, 1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη, μαρουλόφυλλα (προαιρετικά), μικρά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com