Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Τις προάλλες είδα στον μανάβη τα πρώτα κεράσια. Κατακόκκινα, γυαλιστερά, ακριβούτσικα και ξινούτσικα. Προφανώς δεν αντιστάθηκα, πήρα λίγα - τα περισσότερα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Kasekuchen θα το καταφέρω, το quark που θα βρω. Για όσους έχουν δοκιμάσει Kasekuchen καταλαβαίνουν ότι χωρίς quark, το Kasekuchen δεν υφίσταται, είναι απλώς[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΑπό τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΔεν ξέρω πόσοι από εσάς νοιάζεστε για την άποψή μου περί Αγίου Βαλεντίνου οπότε δεν έχω σκοπό να σας κουράσω με λεπτομέρειες. Θα πω μονάχα πως η γιορτή αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη (850 γρ.) 500 γρ. κρέμα γάλακτος 4 αυγά 180 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια σε σκόνη 1- 11/2 φλιτζάνι βύσσινο γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΝομίζω πως οι λαχανίδες είναι ένα πολύ παρεξηγημένο χορταρικό. Τουλάχιστον στο σπίτι μας η μόνη αναφορά στις λαχανίδες γινόταν όταν μιλάγανε για την κατοχή και[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΌπως λέμε προς το τέλος της άνοιξης «η εποχή των κερασιών», έτσι και τώρα, μες στο καταχείμωνο, είναι ασφαλώς η εποχή των ξινών. Τα πορτοκάλια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΕμφανίστηκαν οι πρώτες, δεν αντιστάθηκα, με πήρε το άρωμα τους κι όλοι οι δισταγμοί κάμφθηκαν μεμιάς. Μικρές, σφικτές, κατακόκκινες, τραγανές, ζουμερές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) είναι κλασικό παράδειγμα ένταξης ενός ξενόφερτου γλυκού στη σύγχρονη ελληνική αστική κουζίνα. Μέχρι τα 80’ς δεν ήταν γνωστό ούτε ως[...]
Πηγή: caruso.grΈχουν μέγεθος όσο το νύχι απ' το μικρό μου δάχτυλάκι. Δεν είναι ακριβώς άγριες αυτές οι μικρές ευωδιαστές φραουλίτσες της Κέρκυρας αλλά σίγουρα είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή αυτή ενδείκνυται για τους ανοιξιάτικους μήνες καθώς οι φράουλες βρίσκονται τότε στα καλύτερα τους.Τι καλύτερο λοιπόν από μια αφράτη, βανιλένια κρέμα[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΚαλημέρα σας! Σήμερα έχουμε ένα πολύ ωραίο, σοκολατένιο brownies στο οποίο το βασικό υλικό πέρα της σοκολάτας είναι τα φασόλια! Ω, ναι, τα γνωστά και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημερούδια! Σας χρωστάω συνταγούλες από κάτι ωραία cookies που είχα κάνει στο αποκριάτικο πάρτυ των παιδιών στο σχολείο και θα αρχίσω να σας τις ποστάρω εν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα! Σήμερα έχουμε μία μαρμελάδα λεμόνι πεντανόστιμη, μούρλια, τέλεια!! Να την φτιάξετε οπωσδήποτε και να την απολαύσετε σε πρωινό, σε τάρτες, πάνω από[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grComments are closed. Κάθε Χριστούγεννα φτιάχνω ένα Χριστουγεννιάτικο Κέικ, Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα αλλά αντί να φτιάχνω πάντα τα ίδια, μου αρέσει να[...]
Πηγή: kopiaste.infoΜία κλασική συνταγή από τα παιδικά μας χρόνια Η σουλτανίνα είναι το πιο εύκολο φρούτο για να φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού. Είναι το τέλειο γλυκό για τις[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr6 κρόκοι αυγών 300ml γάλα 300ml κρέμα γάλακτος 600ml δυνατός καφές 1 κ.σ. στιγμιαίος καφές 120γρ. ζάχαρη 1 «φασόλι» βανίλιας ή 1 βανίλια Χτυπάμε τους κρόκους[...]
Πηγή: cooklos.grΕίμαι και εγώ από αυτές τις νοικοκυρές, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουν φούριες!! Αιτία φυσικά είναι τα υπέροχα, μυρωδάτα φρούτα της εποχής! Μεγαλώνουν κάτω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη ζύμη 1 αυγό ξύσμα 1 λεμονιού 1 πρέζα αλάτι γάλα βούτυρο για τη φόρμα 1 λαδόκολλα ξερά φασόλια 300 γραμμάρια αλεύρι 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΠολύ εύκολη και νόστιμη τάρτα, η δε ζύμη απλώνετε κατευθείαν στο ταψί, χωρίς να μπει στο ψυγείο. Τραγανή πολύ και χωρίς τη ζάχαρη μπορεί να γίνει και αλμυρή![...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr