Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ συγκεκριμένη συνταγή είναι του Σ.Παρλιάρου, "καραμελωμένα σου με κρέμα". Εμείς αφαιρέσαμε την καραμέλα και βάλαμε τη σοκολάτα πάνω απ'τα σου μετατρέποντας[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΠρόκειται για ένα κέικ αμερικάνικης προέλευσης και αποτελείται από στρώσεις αφράτου κέικ και σοκολατένιας ή λευκής κρέμας. Όσοι αγαπάτε τη σοκολάτα θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 140 γρ. ζάχαρη 6 αβγά χωρισμένα (κρόκος - ασπράδι) 125 γρ. αλεύρι 50 γρ. κορνφλάουερ Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΤα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία εύκολη συνταγή για τάρτα φρούτων απο το Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη σαμπλέ: 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό, από το ψυγείο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Για το παγωτό ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το wasabi. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕξαιρετικό,υπέροχο αφράτο Κέικ βουτηγμένο σε σοκολάτα κ καρύδα !!! Συνταγη Κ.Στελιου Παρλιάρου ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΕΙΚ: 6 αυγα, 200 γραμμαρια ζαχαρη, 180[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το κλωναράκι βανίλιας. Ανακατεύουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ: Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα για αρκετή ώρα έως ότου δέσει η μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο κρύο γάλα στο κορν φλάουρ, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε στο υπόλοιπο γάλα. Αδειάζουμε σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 15/02/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπισκοτογλυκό ψυγείου με σοκολατένια κρέμα με 5 υλικά Μια πανεύκολη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΛαχταριστή κρέμα με άρωμα μήλου και κανέλας. Την συνταγή ανακάλυψα στις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου και ήταν αυτή που μου έκανε το μεγαλύτερο κλικ. Έχω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr