Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Η crostata είναι ένα πολύ δημοφιλές επιδόρπιο από την Ιταλία. Παραδοσιακά μία crostata αποτελείται από τρία μέρη: μία αφράτη και μπισκοτένια ζύμη βουτύρου σαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν διαθέτετε. Αυτή που σας προτείνω είναι από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα μάλλον ελαφρύ Cheese Cake για όσους το λατρεύουν σε όλες τις εκδοχές του! Την κρέμα γάλακτος την αντικατέστησε το γιαούρτι, προστέθηκε ελάχιστη ζάχαρη αλλά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια μαρμελάδα με ένα εκπληκτικό, λαμπερό, σκούρο κόκκινο χρώμα! Για να την φτιάξουμε πρέπει να διαλέξουμε τα κανονικά δαμάσκηνα, αυτά που έχουν σχήμα ωοειδές ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ συνταγή αυτή έχει μια μικρή ιστορία! Μια υπέροχη μηλόπιτα - στη φωτογραφία είναι το κέικ που έχει τελειώσει - μαζί με αχνιστό καφέ μας πρόσφεραν στη Βαυαρία[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για kunafa και όλες προέρχονται από τη Μέση Ανατολή. Διαφέρουν στο υλικό της γέμισης που μπορεί να είναι φρέσκιες μπανάνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑς καλοπιάσουμε την κυρα-Σαρακοστή με ένα εξαιρετικό και μυρωδάτο γλυκό κουταλιού, το πορτοκάλι. Η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη και το γλυκό θα συνοδεύσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grτα αμύγδαλα είναι οι αγαπημένοι μου ξηροί καρποί! Τα λατρεύω για τη λεπτή τους γεύση αλλά τα έχω συνειρμικά δέσει με ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής μου[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό τα ωραιότερα, μυρωδάτα κι αγαπημένα γλυκά του κουταλιού! Συνοδεύει υπέροχα το απογευματινό μας καφεδάκι αλλά μπορεί να γεμίσει τις τάρτες μας και να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι κάνειςτα διάφορα βιολογικά φρούτα που σου χάρισαν για να διατηρήσεις αρκετό καιρό το άρωμα και την υπέροχη γεύση τους; Δεν τα αφήνεις βέβαια να χαλάσουν, αν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα κομμάτι νόστιμο και μυρωδάτο κέικ, με φρουτένια γεύση και καραμελωμένη επιφάνεια είναι ιδανικό για να αρχίσει η ημέρα μας ευχάριστα! Ας φτιάξουμε, λοιπόν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην εποχή των κερασιών και τι δεν φτιάχνουμε! Φτιάχνουμε γλυκό κουταλιού, μαρμελάδα, στολίζουμε κέικ και τούρτες, γεμίζουμε και τάρτες! Ας φτιάξουμε και μια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ Τούρτα Banoffee είναι ένα δημοφιλές αγγλικό επιδόρπιο που παρασκευάζεται από μπανάνες, κρέμα και καραμελωμένο γάλα. Η βάση του γλυκού είναι ζύμη ή τριμμένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι κομπόστες, φρέσκα φρούτα μέσα σε ελαφρύ σιρόπι, είναι ένας τρόπος να τα διατηρήσουμε την εποχή που αυτά αφθονούν, για να τα απολαύσουμε αργότερα. Σπιτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλό μήνα και καλό καλοκαίρι! Ευχές σε όλους και κέρασμα ένα αγαπημένο γλυκό ταψιού, αφράτο και γευστικότατο, που, παρά το όνομά του, είναι Ελληνικότατο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ αγαπημένη καλοκαιρινή μαρμελάδα των παιδικών μου χρόνων! Χρυσαφένια και πολύ αρωματική, ελάχιστη ποσότητα δοκιμαζόταν φρέσκια και η υπόλοιπη φυλασσόταν μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr