Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Κι αφού ξεκινήσαμε με τα πρωτοχρονιάτικα... σας παρουσιάζω, το ιδανικό,αγαπημένο μου γλυκό για το τραπέζι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Από τότε που με[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grTο αγαπημένο μας χριστουγεννιάτικο γλυκάκι... Όταν σπουδάζαμε,εγώ και η Μπετούλα,συναντιόμαστε παραμονές Χριστουγέννων,για να το δημιουργήσουμε! Φέτος,μετά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι το φθινόπωρο αυτοπροσώπως!......Τα μήλα!Αν με ρωτούσαν ποιό είναι το άρωμά του φθινοπώρου,θα απαντούσα μήλο και κανέλα! Μέχρι να φτάσει η Σαρακοστή[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα δροσερό και όχι πολύ γλυκό επιδόρπιο 1 κεσεδάκι φράουλες 1/3 κούπας λικέρ(εγώ είχα μόνο αμαρέτο) 500 ml φυτική κρέμα 1 βανίλια 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη 20[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Για τον καλό μου,τον Μιχάλη,...που γιορτάζει..... Δεν είναι το αυριανό γλυκακι της γιορτης του(ραβανί με πορτοκάλι έκανα,για να μην[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαι λόγω των ημερων,ίσως, τον Αγ.Βαλεντίνο σκεφτηκατε; Μα εμεις του τη σκάσαμε του Βαλεντίνου και πριν 16 χρόνια ακριβώς,μια μερα πριν τη γιορτή του,σαν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια συνταγή που δημοσιεύτηκε στο cookbook του "Έθνους". Το όνομά της, μου φάνηκε ελκυστικό, τράβηξε την προσοχή μου και διαβάζοντας τα υλικά επιβεβαιώθηκε το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠριν σας δώσω τη συνταγή γι'αυτό το κεικ,επιτρέψτε μου την εισαγωγη...γιατι θα σκασω αν δεν το πω! Ένα απο τα πράγματα που αντιπαθώ στα της κουζίνας,είναι τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜπήκε ο Δεκέμβρης! Στολίσαμε το σπίτι χριστουγεννιάτικα και περιμένουμε το κρύο και τα χιόνια όπως μας υποσχέθηκε η Ε.Μ.Υ στο έκτακτο δελτίο της. Μην ακούσω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα μάφινς τα αγαπώ ιδιαίτερα γιατί γίνονται στη στιγμή όταν θες ένα γλυκάκι για το πρωινό(εμένα τότε με πιάνει κάτι...)...αυτά όμως τα έφτιαξα ένα απόγευμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ Μάιος είναι η καλύτερη στιγμή της φράουλας και ο μαναδικος μήνας που την καταναλώνω σε μεγάλες ποσότητες, δοκιμάζοντας διάφορα .. Αρχές Ιουνίου και περί τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝομίζω πως τον μήνα που μας έρχεται,αλλα και το Πάσχα,η σταρ,στα γλυκά, ειναι η φράουλα. Προβλέπω οι μπλογκοκουζίνες να κυριευτουν απο...φραουλομανια![...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑκόμη μια συνταγή που έχω υποσχεθεί . Την εχει ζήτησει το laxanaki , γι'αυτό την βαζω...θεωρω οτι δεν ειναι τίποτα πρωτότυπο...έγινε με ό,τι έτυχε να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά το μικρό,εξ ανάγκης, διάλειμμα απο το μπλογκ,λόγω... υπερκόπωσης του pc,ξανα εδώ, τώρα,για να σας κεράσω ενα γλυκάκι,πολύ γιαμ γιαμ, για τον καφέ,το τσάι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...Ετσι είπε η καλή μου heart 'n sou l όταν της είπα ότι,του Αγ.Φανουρίου, γέννησα τη 15χρονη κορη μου...Οπότε αντι birthday cake επιβαλλόταν μια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον συνδυασμό μαρμελάδας με μπαχαρικά τον ξέρουμε, δεν είχα όμως ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσε να αποβεί αποκάλυψη ο συνδυασμός της με ένα και μόνο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια πανεύκολη μους που μπορούμε να την αρωματίζουμε αναλόγως τα γούστα μας! Εδώ έβαλα μόνο μαστιχέλαιο κι από πάνω τη γαρνιτούρα που βλέπετε συν το ροζ χρώμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr