Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜια καλημέρα γλυκιά για σήμερα μήπως και γλυκάνει λίγο και η καθημερινότητά μας και φύγει η πίκρα από το στόμα. Μια καλημέρα καλοκαιρινή και φρουτένια που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν ξαφνικά βρίσκεσαι με αρκετά ώριμα πεπόνια, κάτι πρέπει να τα κάνεις, αυτό είναι βέβαιο, αλλά τι; Και μπαίνεις σε σκέψεις για το πώς θα κρατήσεις το άρωμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ χαρά που παίρνω όταν φίλοι μου λένε καλά λόγια, για κεράσματα που τους προσφέρω, είναι μεγάλη. Φαντάζομαι το ίδιο συναίσθημα εισπράτετε και σεις όλες και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 κιλό μούρα (αυτή τη φορά τα “υπεξέρεσα” από μαύρη μουριά) 300-400 γρ ζάχαρη 1 λεμόνι, τον χυμό του 1 λεμόνι τη φλούδα του, κομμένη σε πολύ λεπτά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια καλημέρα γλυκιά για σήμερα μήπως και γλυκάνει λίγο και η καθημερινότητά μας και φύγει η πίκρα από το στόμα. Μια καλημέρα καλοκαιρινή και φρουτένια που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔίδυμη της τάρτας σοκολάτας, έντονα μελαψή σαν νάταν κι αυτή φτιαγμένη από καθαρόαιμο κακάο και εξίσου ικανή στα τερτίπια της γλύκας, αν και με διαφορετικό[...]
Πηγή: pandespani.comΈτοιμη σε μια ώρα πάνω κάτω! Εγώ λοιπόν την μαρμελάδα με ροδάκινα ή γιαρμάδες την φτιάχνω χωρίς πρόγραμμα. Δεν πάω δηλαδή όπως σε όλες σχεδόν τις άλλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) εκτός από πλούσια γεύση έχει κουλτούρα, παράδοση και τελετουργικό. Δεν είναι εφεύρεση ενός ατόμου αλλά αποτέλεσμα εξέλιξης στο[...]
Πηγή: pandespani.comΑκόμα και οι μαμάδες που κανένα μεράκι δεν είχαν με τη μαγειρική, τσάτρα-πάτρα φύλαγαν μια εύκολη συνταγή για κέικ που κάθε τόσο ομόρφαινε τον πάγκο της[...]
Πηγή: bostanistas.grΆρωμα, χρώμα και γεύση σ' ένα βάζο! Μαρμελάδα βερίκοκο φτιάχνω κάθε χρόνο γιατί λατρεύω αυτά τα φρούτα αλλά και γιατί όταν τρώμε όλες αυτές τις ανοιξιάτικες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες σιμιγδάλι χονδρό Melissa 1 κούπα λάδι (εγώ έβαλα 1/4 ελαιόλαδο και 3/4 ηλιέλαιον) 2 κούπες καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου ή μαύρη, πχ Muscovado 5[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για 12 μάφινς: 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης 1/4 φλιτζ. αλεύρι ανακατεμένο με 40 γρ. σταφίδες 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1/4 κ.γλ. πράσινο τσάι σε σκόνη ή[...]
Πηγή: easykuzina.gr