Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 φλιτζ. αμυγδαλοψυχα, ξεφλουδισμενη και χοντροκοπανισμενη 2-3 κομματια αστεροειδες (μπαχαρικο με γευση γλυκανισου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔαμασκηνίδου Βασιλική ΥΛΙΚΑ Για 8 άτομα: 200ml γάλα 800 ml κρέμα γάλακτος 6 φύλλα ζελατίνης ½ φλυτζάνι ζάχαρη άχνη 1 βανίλια μισό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΟ καιρός πέρασε γρήγορα... Η τελευταία μέρα του διαγωνισμού της Parmigiano Reggiano έφτασε! Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω 5 συνταγές για να λάβω μέρος στον[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΈνα πολύ παλιό γλυκό, που οι γιαγιάδες μας «έβγαζαν» για κέρασμα στις γιορτές. Πρόκειται για μια νοστιμότατη παραλλαγή του κλασικού γλυκού , με πάρα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια τη βάση 330 γρ. μπισκότα σοκολάτας 140 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Για την κρέμα σοκολάτας 400 ml γάλα 250 ml κρέμα γάλακτος 400 γρ. σοκολάτα 70% κακάο 80[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το κέικ είναι για τσιμπολόγημα, όπως ένα ζεστό φραντζολάκι που μόλις ξεφούρνισες. Το παίρνεις αγκαλιά -βοηθά και το σχήμα του- κι αρχίζεις να κόβεις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο πιο ελαστικό και το πιο εύκολο παντεσπάνι για ρολό!!! Τι χρειαζόμαστε: 6 αυγά 6 κουταλιές ζάχαρη 3 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό 3 κουταλιές φαρίν απ 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπορεί να λέω πως το άρωμα της Βανίλιας το λατρεύω, αλλά πρέπει να σας πω ότι και το άρωμα καθώς και τη γεύση της μαστίχας επίσης την αγαπώ, με θέρμη. Το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌταν η Cat μου ζήτησε να φτιάξω μια ανάρτηση για το Sugar Daze σκέφτηκα τι ωραία ευκαιρία θα ήταν να δοκιμάσω δυο ιδέες που είχα καιρό για νέες γεύσεις[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ (ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΑΡΤΙΕΡΑΣ) 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κεσεδάκι μαργαρίνη σοφτ 1 αυγό 0.5 κούπα ζάχαρη 1 μικρό φλιτζανάκι ούζο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαινούργιες αφάλες από τον Σαραντάκο. Έγραφε προχτές για το πώς πίνεται το κρασί ( δυο χρονογραφήματα του Βάρναλη ) και κάπου έγραψε για κρασοψιχιά (ψωμί μέσα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr