Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Το πράσινο συκαλάκι, γίνεται τώρα την άνοιξη. Το μαζεύουμε μέσα με τέλος Απριλίου από τις αρσενικές συκιές, τον ορνό. Βρίσκονται διάσπαρτες στα χωράφια, και[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα μπορούσαμε να τα πούμε Scons , αλλά δεν έχουν βούτυρο όπως οι κλασσικές συνταγές Αγγλικής προελεύσεως για τα ψωμάκια αυτά, ενώ η γλύκα τους προέρχεται[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαθαρά Δευτέρα αύριο! Καλά Κούλουμα να έχουμε!!! Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε!!! Ελπίζω και ο καιρός να είναι σύμμαχος όλων όσων επιθυμούν να βγουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι καλές Απόκριες! Με το που ανοίγει το Τριώδιο, στην Κρήτη ξεκινά η εποχή της μυζηθρόπιτας. Όχι δηλαδή ότι τον υπόλοιπο χρόνο – όταν υπάρχει μυζήθρα-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι πολύ ωραία και αν δεν θέλετε μια μεγάλη τάρτα, μπορείτε να φτιάξετε ταρτάκια. Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμ. φράουλες Για τη ζύμη 150 γραμμ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών! Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.gr20 Πασχαλινές Προτάσεις Η τυροκαυτερή της Σμαρώς Φρέσκια Σαλάτα με Τορτελίνια Θρακιώτικη Σαλάτα Μελιτζάνα Σαλάτα με σπαράγγια, μανιτάρια και μπέικον Σαλάτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grrecipe in English at the end of the post Το παιδί σας τρώει συνέχεια γλυκά, τύπου μπισκότα, κέικ, τσουρέκια κ.ο.κ. κι έχετε απηυδήσει??? Μην αγχώνεστε! Απλά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 11/04/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Νηστίσιμα, Συνταγές Τάρτα φρούτων νηστίσιμη Μια υπέροχη νηστίσιμη τάρτα φρούτων. Μια εντυπωσιακή τάρτα, με την[...]
Πηγή: sintayes.grΜόλις ελαβα ένα πολύ ευχάριστο μηνυματάκι από την Έυα ότι κέρδισα στον Φάνκυ διαγωνισμο που διοργάνωσε μέσα από το Μπλογκ της!! Η χαρά μου απερίγραπτη όχι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλημέρα σας! Καλή σας Κυριακή και καλή ξεκούραση να έχετε! Ας περάσουμε όμορφα και όπως επιθυμούμε τη σημερινή μέρα για να έχουμε δυνάμεις για την εβδομάδα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 150 γρ. βούτυρο 1 αυγό 80 γρ. καστανή ζάχαρη 40 γρ. πούδρα αμυγδάλου 230 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 1 στικ βανίλιας Για την κρέμα και τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈχετε φτιάξει ποτέ μηλόπιτα με Μακεδονικό Χαλβά; Δείτε πώς βήμα-βήμα! Υλικά: 500 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά βανίλια 125 γρ. ζάχαρη άχνη 130 ml[...]
Υπέροχη μυρωδάτη σπιτική μαρμελάδα. Με φυσικά υλικά, χωρίς χημικά συντηρητικά, και πρόσθετα. Σας την δίνω με τον τρόπο που την έφτιαξα εγώ, και βγήκε τέλεια,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥπέροχος συνδυασμός μπανάνας, με φράουλες. Αφράτα, πεντανόστιμα, και μυρωδάτα μάφινς. Μία συνταγή από ξένο site, παντρεμένη με δική μου συνταγή και επιπλέον[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr