Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Έχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με το ρυζόγαλο που σας περίσσεψε. Κάνετε ρυζόγαλο και μένουν 2 μπολ στο ψυγείο δεν τα πετάμε. Ανακύκλωση τώρα όσο τρελό και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΔιαβάζουμε πως πρόκειται για αυστριακή σπεσιαλιτέ. Γιατί να μην τη δοκιμάσουμε και εμείς που έχουμε φρέσκα, ντόπια ροδάκινα; Τύλιξε το καλοκαιρινό φρουτάκι σε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλή σας μέρα!!! Φτάνουμε στο τέλος της Τυρινής εβδομάδας κι αυτό σημαίνει ότι η κυρά Σαρακοστή κοντεύει να χτυπήσει την πόρτα μας. Θα φέρει μαζί της τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν πιστεύω να ξεχάσατε το παιχνίδι που τόσο ωραία διοργάνωσε η thalassomov Εγώ λοιπόν είχα την εξαιρετική τύχη να πρέπει να μαγειρέψω από πολύ αγαπημένο μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό γλυκό μαλακό τυρί (ρικότα ή ανθότυρο) 300 ml κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 5 κρόκους αβγών 110 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 200 γρ. ζάχαρη για την καραμέλα 500 γρ. μήλα 500 γρ. ανθότυρο 50 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αυγά 2 βανίλιες 20 γρ. κορν φλάουερ 150 ml. γάλα κανέλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΙΤΕΣ Δημοσιεύθηκε Αύγουστος 24, 2018 Αύγουστος 24, 2018 Έχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με το ρυζόγαλο που σας περίσσεψε ; Κάνετε ρυζόγαλο και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΚαλή σας μέρα!!! Φτάνουμε στο τέλος της Τυρινής εβδομάδας κι αυτό σημαίνει ότι η κυρά Σαρακοστή κοντεύει να χτυπήσει την πόρτα μας. Θα φέρει μαζί της τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΠώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠήραμε φόρα με τα γλυκά και δεν κάνει (για ευνόητους λόγους)! Όμως δε μπορούσαμε να αντισταθούμε στην επιθυμία για πειραματισμό... Στην τελευταία μας ανάρτηση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΨωμί γλυκό, αρωματικό, γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο. Γεμάτο αποξηραμένα φρούτα, όπως σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα, δαμάσκηνα και πολλούς, διαφορετικούς ξηρούς[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια βιαστικές ή αρχάριες ... Τα μυζηθροπιτάκια είναι ένα από τα επιδόρπια με τα οποία τελειώνει πολύ συχνά ένα γεύμα στην Κρήτη. Μαζί με μια ρακή που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέρες που έρχονται πολλά γλυκά θα πάνε και θα έρθουνε μπροστά στα κουρασμένα και λιχουδάριακα μάτια μας. Τραπεζώματα καλά θα γίνουν και όσο να πεις, σίγουρα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα διαφορετικό γεμιστό κέικ που είχα δεi σε μιa πρωινή εκπομπή πρiν 4 χρόνια περίπου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 70 γρ βούτυρο 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν και οι διεκδικητές της καταγωγής του είναι οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί εμάς δεν μας απασχολεί, αφού λίγο-πολύ όλη η Κεντρική Ευρώπη μα και τα Βαλκάνια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά: Για 2-4 άτομα Για την κομπόστα βύσσινο ½ κιλού βύσσινα καθαρισμένα, πλυμένα και στραγγισμένα 4 ποτήρια νερό 4 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη 2 ξύλα κανέλας[...]
Πηγή: sidagi.grNo Comments Yet. Αντί για Μαρμελάδα Κυδώνι, ήθελα να φτιάξω κάτι μεταξύ μαρμελάδας και γλυκό του κουταλιού. Για το λόγο αυτό δεν έβαλα τα κουκούτσια και[...]
Πηγή: kopiaste.info