Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Πώς ένα ricotta cake μεταμορφώθηκε σε κέικ μυζήθρας Το Πάσχα που μας πέρασε πήρα ένα υπέροχο δώρο από ένα πολυαγαπημένο κοριτσάκι που τα τελευταία χρόνια ζει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ιδέα της συγκεκριμένης τάρτας τριγυρνούσε εδώ κι εβδομάδες στο μυαλό μου όταν διάβασα μια συνταγή στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "OLIVE" για μελωμένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤριλογία (ως τώρα) για τις συνταγές με σύκα αυτόν τον Σεπτέμβριο. Αντί για υπερβολή και μονομανία, προτείνω να το δούμε σαν αφορμή για να αξιοποιήσει κανείς[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας και πάλι!!! Επιτέλους, έφτασα στο σπίτι μου και κάθησα στον υπολογιστή μου, με το σαντουιτσάκι μου κι ένα ποτήρι γάλα, δίπλα! Χρειάζομαι λίγη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ιδέα της συγκεκριμένης τάρτας τριγυρνούσε εδώ κι εβδομάδες στο μυαλό μου όταν διάβασα μια συνταγή στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "OLIVE" για μελωμένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπιδόρπιο λεμονιού για να κλείσουμε ένα γιορτινό γεύμα! Η πρώτη ανάρτηση μετά από το Πάσχα δεν μπορεί παρά να είναι γλυκό. Βλέπετε, μπορεί να γιορτάζει όλος ο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σχολεία ανοίγουν και οι μαμάδες θέλουν να ταΐζουν τα καλύτερα τα καμάρια τους. Τα παιδιά σηκώνουν τα μανίκια, βάζουν τον σκούφο του μάγειρα και ετοιμάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜαμαδίστικη γεύση από το παρελθόν… Οι σπιτικές τούρτες της παιδικής μου ηλικίας –θα τις θυμούνται όλοι οι συνομίληκοί μου και οι περίπου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕμένα σπάνια με πιάνει μανία να φάω κάτι γλυκό και η μητέρα μου μόνο τις γιορτινές μέρες έφτιαχνε γλυκά. Το επιδόρπιό μας ήταν τα εποχιακά φρούτα. Ο άντρας[...]
Πηγή: bostanistas.grή νωπό αθότυρο (κατά τη χανιώτικη ονομασία....) Τι είναι σημαίνει λοιπόν παραδοσιακή κρητική κουζίνα; Διαβάστε τις απαντήσεις της κυρίας Καβρουλάκη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ καιρός επιμένει να έχει καλοκαιρινή διάθεση....σας προτείνω ένα ελκυστικό και ελαφρύ επιδόρπιο, με 'χρώμα' καλοκαιριού! Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμ. μεγάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην αρχική ιδέα γι αυτό το γλυκό την πήρα πριν από πολλά χρόνια από την αγαπημένη μου Magica. Τότε, στο ιστορικό hungry, οι συνταγές της -και όχι μόνο-[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr40 ξερά σύκα 500 ml. μαυροδάφνη 200 ml. βαλσάμικο ξύδι 400 γρ. κουκουνάρι 300 γρ. καρύδι λίγο δενδρολίβανο λίγη κανέλλα σε σκόνη λίγο γαρύφαλλο λίγο βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤελικά είναι να μη σε «πάρει από κάτω»… Αν και στις μέρες μας αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!! Μαυρίζει η ψυχή και χάνεται κάθε[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤα Pudding Brezel (πούτηνγκ-μπρέτσελ) είναι ένα αγαπημένο Γερμανικό γλυκό μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 300 γρ. Quark[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό τον καιρό δεν φτιάχνω σχεδόν τίποτα,για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,εκτός του φαγητού που τρώμε. Μπορώ όμως να σας δώσω μια συνταγή για μαρμελάδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαι φυσικά με ελαιόλαδο! Την ιδέα για το κέικ αυτό την πήρα από μια συνταγή από εγγλέζικο βιβλίο που έχω εδώ και χρόνια . Δεν είχε βέβαια θέση σε ένα blog[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τσιζκέικ (cheesecake) είναι κλασικό παράδειγμα ένταξης ενός ξενόφερτου γλυκού στη σύγχρονη ελληνική αστική κουζίνα. Μέχρι τα 80’ς δεν ήταν γνωστό ούτε ως[...]
Πηγή: caruso.gr500 γρ. φύλλο κρούστας 1/2 κιλό ανθότυρο ή μυζήθρα ανάλατη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 κουτ. σούπας κανέλα 1/2 κουτ. σούπας γαρίφαλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔ ουλεύοντας την ιδέα της Πηνελόπης για την κερασόπιτα με γλυκειά μυζήθρα στο μυαλό μου, μια και είχα ανοιχτό το φούρνο -κοτόπουλο πανέ κορίτσια- και λόγο να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr