Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠλιγούρι, τραχανάς ,αλεύρι από καλαμπόκι είναι 3 υγιεινές τροφές που έχουμε ξεχάσει .Ξανάβαλε τις στο τραπέζι σου με 3 εύκολες συνταγές και κέρδισε σε υγεία[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis8 Μαΐου 2016 Το πρωινό είναι το αγαπημένο μου γεύμα και μου αρέσει να υπάρχει πληθώρα επιλογών όταν έρθει η ώρα του! Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για εμένα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΑνουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των Χριστουγέννων Τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων στα αρμενικά σπίτια υπάρχει κατά παράδοση πάντα το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΆΡ ΜΠΡΕΤΌΝ : ΕΝΑ ΦΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ Το far breton (φαρ μπρετόν) είναι ένα δημοφιλές σπιτικό γλυκό με καταγωγή από την Βορειο- Δ υτική Γαλλία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΌπως ξέρετε, είμαι Πολίτισσα. Από μικρή λοιπόν κάθε Αγίας Βαρβάρας αφενός κοινωνούσαμε στην εκκλησία τα παιδιά για τα Χριστούγεννα και αφετέρου φτιάχναμε για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟ σιταρένιος ασουρές με τη λεπτή γεύση, γνωστός και ως Βαρβάρα, γλυκό του Νώε ή καλυβόζουμο, φτιάχνεται σε Ελλάδα και Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι[...]
Πηγή: bostanistas.gr8 συνταγές για υγιεινά γλυκά με λίγες θερμίδες Για να απολαμβάνουμε τα γλυκά χωρίς ενοχές για την υγεία αλλά και τη σιλουέτα μας, σας προτείνουμε μερικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com