Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 159 συνταγές
Τη συνταγή αυτή την ανακάλυψα φέτος, που φύτεψα για πρώτη φορά ντομάτες. Επειδή κάθε φυτό έχει πάρα πολλές, αποφάσισα να τις αραιώσω, κόβοντας όσες νόμιζα πως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 2 κιλά ντοματίνια ή πομοντόρια Ξύσμα λεμονιού 1 1/2 κιλό ζάχαρη 2 βανίλιες Λίγο χυμό λεμονιού Εκτέλεση : Ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια και τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα γευστικό φαγητό με γεμάτη γεύση. Τρώγεται εύκολα όχι μόνο σε περίοδο νηστείας. Τι χρειαζόμαστε: 1 σουπιά καθαρισμένη κομμένη κομμάτια 1 ποτήρι νερό (ή 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ντομάτες άγουρες Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι για το πασπάλισμα Ελιές ψιλοκομμένες προαιρετικά Πιπεριές ψιλοκομμένες προαιρετικά Λάδι για τηγάνισμα Ρίγανη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι ένα πολύ νόστιμο ντιπ. Αλλά και υπέροχο συνοδευτικό για κρέατα. Εγώ το χρησιμοποιώ στην Μεξικάνικη κουζίνα γιατί μου αρέσει η πικάντικη γεύση του. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ντομάτες άγουρες Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι για το πασπάλισμα Ελιές ψιλοκομμένες προαιρετικά Πιπεριές ψιλοκομμένες προαιρετικά Λάδι για τηγάνισμα Ρίγανη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1 1/2 κυδώνια πελτέ ή τομάτα τριμμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλιές μέλι αλάτι πιπέρι κανέλλα ξύλο Βράζουμε το κρέας καλά σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓρήγορη λύση για να συνοδεύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας και πολύ δελεαστική για μέρες νηστείας. Υλικά • 1 καρότο τριμμένο • 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο κυδώνι, το «χρυσό μήλο» της αρχαιότητας, είναι άρρηκτα δεμένο με τον έρωτα. Πιθανότατα προϋπήρχε του μήλου με το οποίο είναι συγγενές, μάλιστα στην ιστορία[...]
Πηγή: pandespani.comΑπλό, εύκολο και ιδανικό για …βούτες.. Τα υλικά γνωστά, δεν αναγράφω ποσότητες και πολύ περιεκτικά το φτιάχνω ως εξής…. Σοτάρω στο λάδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΑφού φτιάξαμε τον πελτέ,με τον ζωμό τον κυδωνιών, με τα κυδώνια που μας περίσσεψαν, όπως τα φλούδια και τα μήλα, με αυτά θα κάνουμε το κυδωνόπαστο. Μπορούμε να[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΝομίζω πως αυτό το κεϊκ θα το ξανακάνω σύντομα, γιατί άρεσε σ' εμένα... και ως γνωστόν η μαγείρισσα έχει πάντα τον πρώτο λόγο!! . Επειδή δε, πρέπει να το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈχει υπέροχα, μεσογειακά αρώματα, είναι πανεύκολο, πολύ νόστιμο, εντυπωσιακό και γίνεται μέσα σε είκοσι το πολύ λεπτά. Ύστερα, περιμένει υπομονετικά στο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΖυμαρικό της Ν. Εύβοιας ( όπως έχουμε ξαναναφέρει... εδώ! )και μάλιστα σπεσιαλιτέ σε ταβέρνες στην ευρύτερη περιοχή της Καρυστίας... Το συναντάς και λίγο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΓράφω για πρώτη φορά γιατί πραγματικά θέλω να μοιραστώ αυτήν την πανεύκολη συνταγή για μίνι μηλοπιτάκια τα οποία είναι και νηστίσιμα!! Υλικά Για την ζύμη 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΜάφινς μακαρονιού Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά 150γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι Αλάτι και[...]
Πηγή: kouzzzina.gr29/1/15 Κορμός με ρεβίθια και pesto. Αρωματικός κορμός με τις γεύσεις του pesto, ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους αλλά και σε περιόδους νηστείας. Συστατικά 80gr.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚουλουράκια νηστίσιμα με ντομάτα, ελιές και μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ.αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ.φαρίνα 1 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κρεμμύδι ξερό 1 σκ. σκόρδο 200 γρ. μανιτάρια c hampignon μεσαία 50 γρ. ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 5 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή Σαρακοστή! Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr250 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο, σε κύβους 8 κ.σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φύλλα δάφνης 450 γραμ. σφιχτές ντομάτες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέρες τώρα ήθελα να κάνω μια μηλόπιτα διαφορετική. Εύκολη, γρήγορη, ευέλικτη. Πάνω εκεί που λέω δεν θα κάνω τίποτα για να μην τρώμε, να που μου έρχεται και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr