Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, Κορμός με μους κάστανο και επικάλυψη σοκολάτας, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO
200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grΥπέροχα αλμυρά μπισκοτάκια για να συνοδεύσουν το κρασί, τα τυριά ή το ποτό μας! Υλικά: 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις100 γρ μαργαρίνη80 γρ παρμεζάνα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grMARRONS GLAC ES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ) M arron glacé (μ αρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥπάρχουν μερικά γλυκά που αποκτούν μυθική υπόσταση για οικογένεια και φίλους. Η προετοιμασία και το σερβίρισμά τους προάγει την συγκέντρωση σε ειδική[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεχωριστός μεζές στο κέντρο του τραπεζιού, τα μανιτάρια αναφέρονται συχνά σαν το “ κρέας των χορτοφάγων” και μπορούν να αποτελέσουν κύριο πιάτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Αθήνα που ήμουν, γνώρισα τη Δώρα και το Στάθη. Δύο νεαρούς ανθρώπους αξιόλογους που χάρηκα πολύ την παρέα τους. Και οι δύο ασχολούνται με τη μαγειρική.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι ένα πολύ νόστιμο ντιπ. Αλλά και υπέροχο συνοδευτικό για κρέατα. Εγώ το χρησιμοποιώ στην Μεξικάνικη κουζίνα γιατί μου αρέσει η πικάντικη γεύση του. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : Για το ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό 40 gr. ζάχαρη 400 ml φρέσκο χυμό ροδάκινου 3 φύλλα ζελατίνης 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικά)[...]
Πηγή: greekmasa.grΔροσιστικό γλυκό με σύκο, σταφύλι και μασκαρπόνε Hello, is anybody there? Κοινώς, είναι ακόμη κανένας εκεί έξω ή πήρατε όλοι τους κάμπους, τα βουνά και τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΚορμος με αχλαδια και σοκολατα This entry was posted in ΓΛΥΚΑ on 12/03/2014 by roula. Υλικά: 4 φύλλα για πίτα λεπτά (χειροποίητα ή έτοιμα) 2 φέτες τριμμένο[...]
Πηγή: easykuzina.grΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ για 8 άτομα Υλικά 1 δόση ζύμης για στρούντελ (βλέπε ζύμες, ψωμιά) 300 γρ. σάρκα κίτρινης κολοκύθας (χωρίς σπόρους και[...]
Πηγή: greekouzina.grΑπό το τετράδιο της γιαγιάς θα σας προτείνουμε να φτιάξετε ανάλογα με το κέφι σας, ποτά που ζεσταίνουν, ποτά που ανοίγουν την όρεξη ή που δίνουν ευφορία, χωρίς[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr