Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε φοντάν σοκολάτας. Ενα κέικ χωρίς αλεύρι, πολύ μαλακό υγρό στο[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σ’ ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε το ταχίνι μαζί με το χυμό και την ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠραγματικό ρόφημα σοκολάτας για τα κρύα βράδια του χειμώνα μπροστά στο τζάκι...ή μπροστά στο καλοριφέρ...Καλή παρέα να υπάρχει...Από βιβλίο του Στέλιου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣοκολατένια καλαμάκια απο τον αγαπημένο Στέλιο Παρλιάρο για να διακοσμείτε διάφορα γλυκά. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. κουβερτούρα 70% ή 50% φύλλο χρυσού καλαμάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό κέικ με γλάσσο απο λεμόνι.Είναι συνταγή για εργένηδες,[...]
Μια ωραία εκδοχή της Ταχινόπιτας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Ουσιαστικά η βάση είναι ένα κέικ νηστίσιμο, στο οποίο επάνω μπαίνει η κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη και δροσερή μους από την εκπομπή του Παρλιάρου 10-4-10 Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φράουλες 100 γρ ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνα 15 γρ 250 γρ κρέμα γαλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι από το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Σοκολάτα". Τι χρειαζόμαστε: 375 γραμμ. κρέμα γάλακτος 260 γραμμ. ζάχαρη 5 κρόκοι 50 γραμμ. κακάο κοσκινισμένο 125[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]
Πηγή: lovecook.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το σησαμέλαιο. Αλέθουμε λίγο τα καρύδια στο μπλέντερ. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Τα αλείφουμε ένα-ένα με το ταχίνι με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το χαλβά σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μήλα, το χαλβά, τα καρύδια,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ συγκεκριμένος είναι ο κορυφαίος στο είδος του, τουλάχιστον στην χώρα μας! Μιας και μας φέρανε μυρωδάτα λεμόνια λοιπόν, δεν γινόταν να μην δοκιμάσουμε το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Τεμαχίζουμε τη λευκή σοκολάτα. Πριν πάρουν βράση[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ Απλώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στις λαμαρίνες του φούρνου. Τρυπάμε τις σφολιάτες με ένα πιρούνι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ρύζι. Με ένα μυτερό μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε τους σπόρους μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή από την εκπομπή του Παρλιάρου, κατάλληλη για νηστεία. Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμμ. ταχίνι 300 γραμμ. άχνη 300 γραμμ. αλεύρι 200 γραμμ. σοκολάτα 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΝόστιμοι και τραγανοί λουκουμάδες! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 500 γρ. Γάλα χλιαρό. 20 γρ. Μαγιά φρέσκια 30 γρ.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣ' ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε[...]
Γαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Aπό το Στέλιο Παρλιάρο... Φοβερό! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. γάλα 300 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 5 δόσεις ζεστό εσπρέσο Σ' ένα μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή Στέλιου Παρλιάρου. Μοιάζουν με τρουφάκια και είναι εξίσου πεντανόστιμα και είναι και νηστίσιμα!!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr