Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Όταν μιλάμε για αυγά, οι περισσότεροι από μας εννοούμε αυτά των πτηνών, κυρίως της κότας, και πολύ σπάνια της πάπιας, της χήνας, του ορτυκιού, ή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓια το παγωτό δεν υπάρχει ρυθμιστική νομοθεσία με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μη γνωρίζουν τι ακριβώς αγοράζουν. Για την παραγωγή ενός παγωτού[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grFramboise, raspeberry, σμέουρο, κόκκινο βατόμουρο ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται αυτό το μικρούλικο κόκκινο φρουτάκι, είναι υπέροχο και πολύ νόστιμο!! [...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν η μαρμελάδα εσπεριδοειδών είναι η κορυφαία μαρμελάδα του χειμώνα, και η μαρμελάδα φράουλα η κορυφαία μαρμελάδα της άνοιξης, ποιά θα μπορούσε να έχει τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΆλλη ανάρτηση είχα ετοιμάσει και μάλιστα από λάθος την ανέβασα και μετά την διέγραψα. Ποιος ο λόγος; Μια φίλη μου έστειλε μερικά βίντεο που αξίζει τον κόπο να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (για 5 μερίδες) ½ κιλό γιαούρτι (1,5% λιπαρά) 6-8 φράουλες (100 γρ.) 1 ροδάκινο (100 γρ.) 2 βερίκοκα (100 γρ.) 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού 50 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο, αρχαίο γλυκαντικό που παράγεται με το βράσιμο του μούστου, είναι πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Για αιώνες ήταν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες 2 φλ. γάλα 1,5% σε λιπαρά 2 βανιλιες 4 κρόκους αυγών 4κ.σ. γλυκαντικό 1φλ. κρέμα γάλακτος light Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μία μικρή κατσαρόλα το[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚυριακάτικες γεύσεις ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 6 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 30 λεπτά (συν ψυγείο) Υλικά: 4 κρόκους αβγών 60 γρ. ζάχαρη 1 κ.σ. κακάο 250 m1 (1 ποτήρι[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΦΑΕ ΑΥΤΟ Παγωτό Φράουλας ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 95kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 15γρ. ΠΡΩΤΕΐΝΕΣ: 7γρ. ΛΙΠΟΣ: 3γρ. ΑΣΒΕΣΤΙΟ: 178mg ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 3 κρόκους αυγών 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ ιστορία του παγωτού μάς μεταφέρει σε μύθους και θρύλους μακρινούς, χαμένους στο πέρασμα των αιώνων, που είναι άκρως γοητευτικοί και ενδιαφέροντες. Τα[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr