Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
28/9/16 Γρήγορη κομπόστα με φρέσκα δαμάσκηνα για να σερβίρουμε με το γιαουρτάκι μας ή όπως προτιμάει ο καθείς. Προσωπικά μετά τη γέννα καταναλώνω άπειρες[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠαγωτό παρφέ κρέμα Οι γνώστες της τέχνης του παγωτού θα γνωρίζετε πως το πραγματικό παγωτό "parfait" έχει άλλους κανόνες... Στην πραγματικότητα παρασκευάζεται[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΓια τη ζύμη αμυγδάλου 400 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 400 γρ. ζάχαρη 50 γρ. αμυγδαλόψυχα αλεσμένη 20 γρ. Μπέικιν Πάουντερ 1 βανίλια 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: argiro.grΜαλακά γευστικά μπισκότα χωρίς αλεύρι και κατά συνέπεια χωρίς γλουτένη αλλά και Low Carb. Φτιαγμένα με αποξηραμένη, άγλυκη καρύδα, σκόνη αμυγδάλου και μόνο με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜπορούμε, αν θέλουμε, να το σερβίρουμε με σαντιγί ή μαζί με μια μπάλα παγωτό. Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 100 ml λάδι (όχι ελαιόλαδο) 200 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ιδιαίτερο Κινέζικο επιδόρπιο, με αμυγδαλόψυχα τρίμμα αντί για φρυγανιά!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. παγωτό 250 γρ. αμύγδαλο αλεσμένο στο μούλτι αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣχετικά ελαφρύ, φρουτένιο γλυκάκι! Νοστιμότατο! Τι χρειαζόμαστε: 4 μήλα 4 κουταλάκια αμυγδαλόψιχα 4 κουταλιές σταφίδες 4 κουταλάκια μαργαρίνη 4 κουταλάκια μέλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συναντούμε σαν σπέσιαλ επιδόρπιο στα Κινέζικα εστιατόρια. Πρόκειται για μπάλες παγωτού βανίλια, παναρισμένες με φρυγανιά ή αμυγδαλόψιχα ή ακόμα και με κέικ[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΜήλα = μηλόπιτα ! Παραδοσιακή ή μη σε: μορφή κέικ , μορφή πίτας , μορφή τάρτας , με ζύμη σπιτική ή μικρά πιτάκια με έτοιμη ζύμη, σαφώς ακαταμάχητη γλυκιά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: Μισό λίτρο παγωτό βανίλια 250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα 50 γραμμάρια φρέσκο γάλα Δύο αυγά Λίγο αλεύρι Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΥπέροχη τάρτα με φρέσκα δαμάσκινα, και τραγανό κράμπλ αμυγδάλου. Υλικά: 200 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150 γρμ. βούτυρο παγωμένο 30 γρμ. αμυγδαλόσκονη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr100 γρ. αμύγδαλο σε πούδρα 100 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο 6 κ.σ. ή 45 γρ. αγνό κακάο σκόνη καλής ποιότητας χωρίς ζάχαρη 1,5 κ.γ. baking powder 2 αβγά 2 μεγάλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 150 γρ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα (για πιο πλούσια γεύση καλύτερα περιεκτικότητας 70% κακάο), 2/3 φλ. (165 ml) κρέμα γάλακτος (ολόπαχη), 2 κοφτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com