Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Οι γλυκές τάρτες, ιδιαίτερα οι σκεπαστές, κατά την άποψή μου είναι υπέροχες, διότι δεν επιτρέπουν να στεγνώσει η φρουτένια γέμισή τους αλλά τη διατηρούν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι 5 καλύτερες συνταγές για μηλόπιτες Ένα γλυκό που ταιριάζει απόλυτα στο φθινόπωρο. Σε αντίθεση με τις κολασμένες σοκολατίνες και τα παγωτά που αποτελούν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο συναντούμε σαν σπέσιαλ επιδόρπιο στα Κινέζικα εστιατόρια. Πρόκειται για μπάλες παγωτού βανίλια, παναρισμένες με φρυγανιά ή αμυγδαλόψιχα ή ακόμα και με κέικ[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΌταν μιλάμε για αυγά, οι περισσότεροι από μας εννοούμε αυτά των πτηνών, κυρίως της κότας, και πολύ σπάνια της πάπιας, της χήνας, του ορτυκιού, ή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα ιδιαίτερο Κινέζικο επιδόρπιο, με αμυγδαλόψυχα τρίμμα αντί για φρυγανιά!!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. παγωτό 250 γρ. αμύγδαλο αλεσμένο στο μούλτι αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μηλόπιτα είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου γλυκά. Το καλοκαίρι όταν τη φτιάχνω τη συνοδεύω με παγωτό βαν ίλια ή κα ϊ μάκι . Δένει τέλεια!!! Η κόρη μου σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΔεν είμαι σίγουρη πότε έγραψα το τελευταίο μου ποστ και για να μαι ειλικρινης βαριεμάι και να κοιτάξω αλλά αποκλείεται να είναι πάνω από δύο εβδομάδες. Αν και[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr