Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τη πανακότα σερβιρισμένη σε ποτήρι 600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΝΟΥΝΟΥ Classic με 10% λιπαρά 130 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης 200 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 2 κούπες ζάχαρη 1κ.σ ξερή λεβάντα 1 ½ κούπα νερό 1 μοσχολέμονο ή λεμόνι κατά προτίμηση βιολογικό και ακέρωτο κομμένο στη μέση 2 ροδάκινα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ CHRISTINE FERBER Η μικρη ιστορια του Maison Ferber. Η Christine Ferber, η επονομαζομενη και "νεραιδα των[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grυλικά για το κέικ 1 1/2 ποτήρι αλεύρι ολικής αλέσεως 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 ποτήρι παπαρουνόσπορο 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1/2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr4 φύλλα φαγώσιμου ρυζόχαρτου 2 φλ. ανάμικτα αμύγδαλα ασπρισμένα, φουντούκια και φιστίκια αιγίνης 1 φλ. ξηρά cranberries ή κεράσια 2 μεγάλα αυγά μόνο το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓίνεται καλοκαίρι χωρίς παγωτό; Όχι βέβαια! Πολύ περισσότερο, αν πρόκειται για το παγωτό που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας! Πανεύκολη βασική συνταγή με γεύση[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣκέφτεσαι κάτι πιο δροσιστικό για το κλείσιμο ενός θεσπέσιου γεύματος από ένα σορμπέ λεβάντας?Τι κι αν είναι μακριά από τις συνηθισμένες μας γεύσεις,τα σορμπέ[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΠαγωτό με πέταλα τριαντάφυλλου Παγωτό με άνθη λεβάντας Παγωτό με άνθη μέντας Παγωτό με πέταλα τριαντάφυλλου (γίνεται περίπου τρία φλιτζάνια) 1 φλιτζάνι κρέμα[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grΖΑΧΑΡΩΜΕΝΑ ΚΡΙΚΑΚΙΑ Παρασκευη 6 του Ιουλη σημερα και οι κουζινες της παρεας του "Quanti Modi di Fare e Rifare" μοσχομυρισαν απο ζαχαρωμενα κρικακια. Τη συνταγη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φακελάκι μαγιά 2 κ.γ. μέλι 250 γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά) Για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ Μάιος είναι η ιδανική εποχή για την κατανάλωση φράουλας. Τον μήνα αυτό, η φράουλα έχει την τιμητική της στα μανάβικα και στις λαϊκές αγορές την βρίσκουμε σε[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΟι μαρμελάδες είναι μια αγαπημένη ασχολία ζαχαροπλαστικής για εμένα. Θεωρώ οτι είναι πολύ εύκολη, η κατασκευή τους και υπάρχουν πολλές γεύσεις για να[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι για μένα είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε την παρακαταθήκη μας σε μαρμελάδες για τον χειμώνα. Με τόσα πολλά φρούτα που έχουμε στην Ελλάδα,[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.gr