Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
( από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 5 μπανάνες πολύ ώριμες 150 γρ. καστανή ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο 2 αυγά 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. σόδα 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠοιός είπε ότι το ραβανί τρώγεται μόνο με λεμόνι; Ε, λοιπόν, το φάγαμε με πορτοκάλι και σοκολάτα και μείναμε σούπερ ευχαριστημένοι! Δεν έμεινε ψίχουλο! Και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Φτάνουμε στο τέλος της Τυρινής εβδομάδας κι αυτό σημαίνει ότι η κυρά Σαρακοστή κοντεύει να χτυπήσει την πόρτα μας. Θα φέρει μαζί της τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΡεβανί γιαουρτιού! Μετά το κλασσικό ρεβανί της μαμάς μου (θα το βρείτε ΕΔΩ ) αλλά και το ρεβανί με καλαμποκάλευρο (θα το βρείτε ΕΔΩ ), σήμερα θα δούμε ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 270 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 2 γεμάτα κ.γ. baking powder 1 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο γάλακτος (αυτό που πωλείται σε βάζο) ή 250[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλημέρα σας και καλό σας μήνα!!! Έφτασε ο Δεκέμβριος!!! Ο πιο ωραίος μήνας που μας φέρνει τα Χριστούγεννα!! Ας γίνουμε λίγο παιδιά κι ας περιμένουμε με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι αγαπημένες μας δροσερές φράουλες, κόκκινες και στρουμπουλές, το πρώτο φρούτο της Άνοιξης, που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, απάνω σε ένα απλό, υγρό κέικ[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com5 from 1 vote Φουντουκόπιτα Προετοιμασία 1 ώρα Εκτέλεση 1 ώρα Συν. Χρόνος 2 ώρες Φουντουκόπιτα, ένα υπέροχο γλυκό από τον Τάσο Αντωνίου. Μια ζουμερή και[...]
Πηγή: mamapeinao.grΣήμερα έχω τα γενέθλιά μου και σας στέλλω αυτές τις συνταγές να τις φτιάξετε, πηγαίνουν με το σάμαλι το πολίτικο, και να τις δοκιμάσετε στην υγειά μου [...]
Πηγή: greekmasa.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣαν σάμαλι ή ραβανί ψημένο μέσα σε φύλλα κρούστας, αλλιώς, η πορτοκαλόπιτα στα καλύτερά της! Μοσχοβολάει βούτυρο και πορτοκάλι και είναι το τέλειο κέρασμα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη 7 κ.σ. νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 2 κ.σ. σιρόπι γλυκόζης λίγο άρωμα βανίλιας (1 βανίλια) ΟΧΙ βανιλλίνη Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΣυνήθως, έχω έμπνευση όταν είμαι σε κατάσταση χαλάρωσης! Όταν ποτίζω για παράδειγμα τα λουλουδάκια μου ή όταν απολαμβάνω ένα αρωματικό μπάνιο. Αυτή η έμπνευση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 900 γρ. φύλλο κρούστας 500 γρ. καρύδι 350 γρ. μαργαρίνη 2 κουτ. γλυκού κανέλα 1 βανιλίνη 360 γρ. φρυγανιά τριμμένη Εκτέλεση 1. Χτυπάμε το καρύδι στο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grTres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr