Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ο φρέσκος αρακάς έχει λαμπερό πράσινο χρώμα, εξωτερικά μοιάζει με φρέσκο φασολάκι και στο εσωτερικό του έχει τουλάχιστον πέντε ολοστρόγγυλους σπόρους. Ο Μάϊος είναι η καλύτερη εποχή του, είναι γλυκός και τρυφερός, ταιριάζει πολύ με τον άνηθο, τις πατάτες και τα καρότα. Και όταν μαγειρεύονται μ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr