Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για να αβγοκόψουμε ένα φαγητό χρειάζεται πάνω κάτω η ίδια διαδικασία. Ας έχουμε λοιπόν κατά νου τα παρακάτω που είναι και τα βασικά και όπου χρειαστεί προσθέτουμε την επιπλέων πινελιά. Όταν λοιπόν το φαγητό μας είναι έτοιμο παίρνουμε περίπου το μισό ζουμί από την κατσαρόλα σε ένα μπολ. Το αφή [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο lakiskoutalakis.blogspot.gr