Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Τις δυο αυτές σάλτσες τις κάνω συχνά σε παραλλαγές για να συνοδεύσω διάφορα κρέατα ή και άλλα υλικά. Η πράσινη: Άνιθος (αρκετός) Μαιντανός (αρκετός) Αγγουράκι[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr1 κιλό ντομάτες (ο πολτός τους) ½ κιλό μήλα (λιωμένα ή τριμμένα στον τρίφτη) ½ κιλό σταφίδα σουλτανίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΤο μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Έτσι[...]
Πηγή: caruso.grΗ σχέση μου με τα μπαχαρικά δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη, ιδιαίτερα όταν υπάρχει χρήση πολλών μαζί, κάτι δεν μου ταιριάζει. Θέλω ξεκάθαρες γεύσεις[...]
Πηγή: bostanistas.gr12 κύρια πιάτα για χριστουγεννιάτικο μενού Τις μέρες που η θρησκευτική παράδοση συναντάει επισήμως τις πιο προσεγμένες γεύσεις, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος[...]
Πηγή: pandespani.comΣυνταγή για βουβαλίσιο κρέας σε σάλτσα από λευκό κρασί και μουστάρδα με μανιτάρια, πώς μας προέκυψε ξαφνικά τον Αύγουστο θ’ αναρωτιέστε. Από μια εμπνευστική[...]
Πηγή: caruso.gr2 κιλά μοσχάρι (νουά σπάλας ή χτένι σπάλας) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 μεγάλα καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 1 κ.σ. ξερό θυμάρι ή 1[...]
Πηγή: argiro.grΗ Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο Κερκυραϊκό[...]
Πηγή: caruso.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα (όχι τριμμένα) 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. πελτέ ντομάτας 40 ml ξύδι 100 ml κόκκινο κρασί 1 κ.γλ. ζάχαρη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαι το "έπος" των κολοκυθιών συνεχίζεται...:) Τα μικρά κολοκυθάκια ήξερα από την αρχή τι θα τα κάνω. Το αγαπημένο μας φαγητό για αυτή την εποχή! Το έχω[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά 1,5 κ. μοσχάρι σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ. γλυκού ειδικό μείγμα μπαχαρικών για παστιτσάδα 1 κουτί τοματοχυμός 1 ποτήρι[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΟι σάλτσες δίνουν γεύση στα στεγνά κρέατα στο γκριλ, στα σνίτσελ ή στα φιλετάκια μας. Μια κλασική συνταγή είναι η άσπρη κρέμα με κρέμα γάλακτος που γίνεται σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο κοτόπουλο Φραντσέζε (Francese) μου προέκυψε ψάχνοντας συνταγές στο New York Times Food που είμαι συνδρομητής και ομολογώ ότι με το που είδα την φωτογραφία,[...]
Πηγή: caruso.grΜια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]
Πηγή: caruso.gr4 μερίδες μοσχάρι (κόντρα) κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 3 καρότα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 4 ξερά κρεμμύδια 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας ½ κουταλιά της[...]
Πηγή: sidagi.grμοσχάρι με κυδώνια – κυδωνάτο χιώτικο μοσχάρι με πιλάφι Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και[...]
Πηγή: pandespani.com