Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό διαφορα μικρά ψάρια (πέρκα, σκορπιούς, δρακαινες, χριστοψαρα) 2 κρεμμύδια 2 καρότα 2- 3 κλωναρια σέλινο 1 μεγάλη πατάτα 1 μεγάλη ντομάτα ωριμη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Ψάρια Πατάτες χοντροκομμένες Κρεμμύδια χοντροκομμένα Χοντρό αλάτι Λάδι Λεμόνια ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφού καθαρίσουμε και ξεπλύνουμε καλά τα ψάρια, τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝοστιμη, υγιεινη, γεματη βιταμινες. Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλο διαφορα ψαρια για βραστα 1 μετριο κρεμμυδι 1 μεγαλη πατατα 1 ντοματα τριμμενη 1/2 ματσακι σελινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες) 1 φλυτζάνι λάδι 2 λεμόνια αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια, ( μπακαλιάρο, τουρνά, κέφαλο, σκορπίδια, χέλια, ροφός, σφυρίδα ) 1 κιλό πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή τη συνταγή μου την ορμήνεψε ένας γέρος ψαράς που είχε ''φάει'' τη ζωή του στη θάλασσα. -Άκου να δεις παιδί μου, μου έλεγε, ή γνήσια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια (μπακαλιάρο, τουρνά, κέφαλο, σκορπίδια, χέλια, ροφός, σφυρίδα) 1 κιλό πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες[...]
Πηγή: greekcook.grΣήμερα η Ορθοδοξία απαιτούσε Ψάρι. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έφαγε ψάρι. Εμείς Κυκλαδίτες στην καταγωγή, προτιμήσαμε ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί,[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΥΛΙΚΑ Ψάρια διαφόρων ειδών Κρεμμύδι χοντροκομμένο Καρότα Κολοκυθάκια Σέλινο Πατάτες Ντομάτα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα με νερό ρίχνουμε τις πατάτες, το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια πολύ νόστιμη συνταγή για αυτούς που βαρέθηκαν την απλή ψαρόσουπα!!! Τι χρειαζόμαστε: ½ κιλό ψάρι κατάλληλο για βραστό κομμένο σε μερίδες 1 ½[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1.500 - 1.800 γραμ διάφορα ψάρια (πετρόψαρα, σκορπίνες, -καπόνια, μπαρμπουνάκια,μπακαλιαράκια, στρείδια, γαρίδες) -4 πατάτες κανονικές[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά 2 κιλά ψάρια μικρά και μεγάλα (σκορπίνα, μπακαλιάρο, πέρκα, χάνους, κοκοβιούς) 2 ντομάτες χαραγμένες στα 4 3-4 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα 4 2[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. σκαθάρια απολεπισμένα απεντερωμένα κ/ψ 2 κρεμμύδια ξερά στα 4 1 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο ½ ματσάκι άνηθο 50 ml. Ούζο 2 αυγά Χυμό 2 λεμονιών 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤην συνταγή μας έμαθε ο κ. Κώστας Γκάτσος - Αλμυροπόταμος Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής της κακαβιάς δηλαδή του ζωμού των ψαριών από τους ψαράδες μας στη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) από 1/2 κ. ψαράκια μικρά (σκορπίνα, μπακαλιαράκια, σκάροι, σάλπες) 1 ματσάκι σέλινο 1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα 1 κρεμμύδι κομμένο στα[...]
Πηγή: sidages.grΥΛΙΚΑ : 1 Κιλό ψάρια που χρησιμοποιούνται στην κακαβιά(ζητήστε απο τον ιχθυοπώλη να σας τα επιλέξει.) 4 Μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 100 ml χυμό[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1/2 κιλό διάφορα ψάρια, ( μπακαλιάρος, τουρνάς, κέφαλος, σκορπίδια, χέλια, ροφός, σφυρίδα ) 1 κιλό πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες 1 φλιτζάνι τσ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Αγοράζουμε διάφορα μικρά ψαράκια για βραστά εδώ χρησιμοποίησα ,καπόνια,σκορπιούς,μπακαλι αράκια,και σάλπες. 1 ματσάκι σέλινο 1 ντομάτα στα τέσσερα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr