Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά 9 - 10 μερίδες 6 φύλλα κρούστας 1/2 κούπα λιωμένο βούτυρο Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κούπα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑυτή είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μπουγάτσας σίγουρα όμως δεν είναι η μόνη. Εμάς εδώ στη Θεσσαλονίκη μας κοροιδεύουν συχνά επειδή φτιάχνουμε μπουγάτσα με[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΗ μπουγάτσα ή μπογάτσα είναι μια πίτα με φύλλο σφολιάτας, με γέμιση γλυκειά (κρέμα) ή αλμυρή (κιμά, τυρί ή χόρτα). Η λέξη, αλλά και η συνταγή, προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 1/2 φλ. πραλίνα 125 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες σοκολάτας Για την κρέμα βανίλιας 1 λίτρο φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 1 κουτί φύλλο 4 φλιτζ. γάλα 1 φλιτζ. ζάχαρη 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι 4 αβγά 2 βανίλιες 1 φλιτζ. βούτυρο ζάχαρη άχνη κανέλλα [...]
Πηγή: greekcook.grΟι κάτοικοι της Πόλης δώσανε το όνομα «μπουγάτσα» ή «μπουγκάτσα», θέλοντας να εννοήσουνε πιθανώς «αλμυρή ή γλυκιά γέμιση πίτας, τυλιγμένη πολύ καλά και στεγανά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΗ μπουγάτσα είναι μια παραδοσιακή πίτα από φύλλο, με αλμυρή ή γλυκιά γέμιση: τυρί ή κρέμα (αν και πολλοί βάζουν ακόμα και κιμά, σπανάκι ή με κρέμα κακάο). Μας[...]
Πηγή: supersyntages.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ Η μπουγατσα ή μπογατσα, ειναι μια πιτα με φυλλο σφολιατας, με γεμιση γλυκεια (κρεμα) ή αλμυρη (κιμα, τυρι ή χορτα). Η λεξη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr