Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Tη συνταγή αυτή την βρήκα στο tlife και αμέσως τη δοκίμασα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γραμμ. σπανάκι 2 πράσα 2-3 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 ματσάκι μαϊντανός 1/2 ματσάκι δυόσμος 1/2 ματσάκι άνηθος 1 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 400 γραμμ. φέτα 4 αυγά[...]
Πηγή: argiro.grΣήμερα το μόνο που υπήρχε έτοιμο στο ψυγείο ήταν ένα μπωλ χόρτα τσιτσιριστά . Αντί όμως να φτιάξω τις Κρητικές χορτόπιτες που είχα κατά νου, είπα να[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ αγαπημένη μου χορτόπιτα.. Μου αρέσει πολύ γιατι ειναι νόστιμη, τραγανή και φυσικά πολύ πολύ εύκολη! Υλικά 1 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο 1 ματσάκι άνηθο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grυλικά 1 κ. διάφορα χόρτα ( σέσκουλα, λάπατα, τσουκνίδα, σπανάκι, βρούβες κλπ. ή μόνο ένα από αυτά) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πιο νόστιμη πίτα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η γέμισή της αποτελείται από άγρια μυρωδάτα χόρτα, μοναδικής νοστιμιάς: μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, παπαρούνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜε γέμιση, τυλιγμένες σε φύλλο ή «ξεβράκωτες»· όποια μορφή και αν έχουν, οι πίτες είναι αναμφισβήτητα το έδεσμα-πασπαρτού κάθε τραπεζιού.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν σας αρέσουν οι πίτες αλλά οι γνώσεις σας για το άνοιγμα του φύλλου είναι τόσο λειψές όσο και οι δικές μου, αν το έχετε επιχειρήσει ήδη αλλά δεν διαθέτετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι λάτρεις της χορτόπιτας σπεύσατε! Τα πρώτα φρέσκα και πολύ τρυφερά χόρτα για πίτες, “τα πιταστά” όπως τα λέμε στην περιοχή μου, εμφανίστηκαν στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr700 γρ. σπανάκι 2 πράσα 2-3 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 ματσάκι μαϊντανός 1/2 ματσάκι δυόσμος 1/2 ματσάκι άνηθος 1 φλ. ελαιόλαδο 400 γρ. φέτα 4 αυγά αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr