Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 172 συνταγές
Κατάλληλο και για τη δίαιτα Harcombe . Φάσεις : 2η και 3η. Τύπος γεύματος : Υδατάνθρακες Υλικά Για το φύλο 1 γιαούρτι 2% ½ ποτήρι ελαιόλαδο ½ ποτήρι νερό 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι η εποχή της πίτας. Μέχρι τις Απόκριες δίνουν και παίρνουν στα σπίτια μας εδώ στην Κρήτη παντός είδους μυζηθρόπιτες τόσο με ξινή όσο και με γλυκιά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ πιο νόστιμη πίτα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Η γέμισή της αποτελείται από άγρια μυρωδάτα χόρτα, μοναδικής νοστιμιάς: μυρώνια, καυκαλήθρες, λάπατα, παπαρούνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή φύλλο για πίτες η σπιτική σφολιάτα αν χρησιμοποιήσετε φύλλο σφολιάτας εμπορίου θα χρειαστείτε έξτρα χυλό που θα τον φτιάξετε[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν είσαι σε ροή, δηλαδή στο σωστό δρόμο, το ένα βήμα σε οδηγεί στο άλλο, εύκολα. Όσα χρόνια είναι η Άννα στα Ιωάννινα, το Grand Serai είναι ανεπίσημα το[...]
Πηγή: tastefull.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 κιλό και 200 γραμμάρια σπανάκι και άλλα χόρτα για πίτες (καυκαλίδες, παπαρούνες, τσουτσουμίδες, λάπατα) 1/2[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΟι χορτόπιτες είναι εξαιρετικές αλλά γίνονται καλύτερες με σπιτικό φύλλο, γιατί τα χόρτα πάντοτε διατηρούν κάποια υγρασία που, ακόμα και μετά το ψήσιμο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι καλύτερο από μια σπιτική πιτούλα? ΥΛΙΚΑ 1 κιλό διάφορα άγρια χόρτα( λάπαθα, σέσκουλα, τσουκνίδες, παπαρούνες,ραδίκια, ζοχοί) 1/2 κιλό σπανάκι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ ηλιόλουστη Αττική μέρα προσφέρεται για μια βόλτα στις παρυφές του Υμηττού. Μετά το τελευταίο βροχόνερο η αναγέννηση της χλόης προ των οφθαλμών μας... άγρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) 400γρ. σπανάκι 300γρ. σέσκουλα 300γρ. ζοχοί 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ½ φλιτζ. άνηθος[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη γέμιση: 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο 1 πράσο 1 ματσάκι καυκαλήθρες 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μυρώνια 1 ματσάκι μάραθο 1 ματσάκι σέσκουλα 600 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΔέστε πως φτιάχνεται η Ρουμελιώτικη χορτόπιτα. Λεπτομέρειες στην κατωτέρω διεύθυνση http://asproylas.blogspot.com/2010/01/blog-post_17.html
Σήμερα το μόνο που υπήρχε έτοιμο στο ψυγείο ήταν ένα μπωλ χόρτα τσιτσιριστά . Αντί όμως να φτιάξω τις Κρητικές χορτόπιτες που είχα κατά νου, είπα να[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπειρες τηλεφωνικές συζητήσεις ...επί παντός επιστιτού . Φιλενάδα δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά φύλλο χωριάτικο και πίτες κάνω καλές. Έτσι ήρθε και το mail[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grTη συνταγή αυτή την βρήκα στο tlife και αμέσως τη δοκίμασα σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧορτόπιτα της Zanice, εύκολη και πολύ νόστιμη!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χόρτα βρασμένα (όποια σας αρέσουν) 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 φλιτζ. φέτα τρίμμα λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.com