Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Υλικά: 600gr κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100gr γάλα 2gr μαστίχα 60gr ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνας ή 5gr (χρησιμοποίησα από το φακελάκι Γιώτης που έχει μέσα 6[...]
Πηγή: greekmasa.gr600 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. γάλα 2 γρ. μαστίχα 60 γρ. ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνας Για τη σως από μέλι 150 γρ. θυμαρίσιο μέλι 50 γρ. χλιαρό νερό.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι ένα από τα γλυκά που απολαμβάνεις το καλοκαίρι. Γιατί είιναι δροσερό, εύκολο και απολαυστικό! Σου έχουμε μια παραλλαγή με τριμμένο αμύγδαλο και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Για 2-4 άτομα Για την πανακότα 4 φύλλα ζελατίνης 150 ml γάλα πλήρες 150 ml κρέμα γάλακτος 120 γραμμάρια λιωμένη σοκολάτα λευκή Για το σιρόπι 150[...]
Πηγή: sidagi.gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 4 μερίδες) Για την παντσέτα 800 γρ. παντσέτα χοιρινή (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας την καθαρίσει) 1 κοφτό κουταλάκι φρέσκο θυμάρι 1 κοφτό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧωρίς γλυκό εγώ δεν κάνω, έτσι έφτιαξα αυτή την ελαφριά, βελούδινη, σχεδόν άγλυκη πανακότα που ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα! ΥΛΙΚΑ 450 γραμμάρια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1 φλιτζ. γάλα πλήρες 3 φλιτζ. κρέμα γαλακτος 1 κ.σ ζελατίνη σε σκόνη ⅓ φλιτζ. μέλι 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι 2 φλιτζ. φράουλες καθαρισμένες και[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά για μια περαλληλόγραμμη φόρμα 1 κ.γλυκ.μαστίχα 1 κ.γλυκ.ζάχαρη 1 λίτρο γάλα 1 νεροπότηρο χυμό μανταρίνι 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φλιτζ τσγ. κόρν φλάουρ μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Ο υποψήφιος Master Chef μαγειρεύει πανακότα με σάλτσα φράουλας
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα με το γάλα και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε[...]
Αυτό το γλυκάκι που σας προτείνω σήμερα το είχα ξαναφτιάξει παλιά, αλλά μας φάνηκε πολύ έντονη η γεύση της μαστίχας οπότε και τη μείωσα. Με αυτή την ανάρτηση[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr600 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. γάλα 2 γρ. μαστίχα 60 γρ. ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνας Για τη σως από μέλι 150 γρ. θυμαρίσιο μέλι 50 γρ. χλιαρό νερό.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια συνταγή πανακότας λίγο διαφορετική στα συστατικά από τις άλλες, αλλά πολύ διαφορετική στη γεύση! Σερβίρεται είτε με σως φράουλας, είτε με σως μελιού. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Υλικά κρέμας: 600 γρ. Κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. Φρέσκο γάλα 60 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική 10 γρ. φύλλα Ζελατίνης Υλικά για τη σος: 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔίχρωμη πανακότα σε σούπα φράουλας Υπάρχουν φορές που καλούμε κάποιον στο σπίτι μας και το μόνο που μας νοιάζει είναι να φάει καλά, κοινώς να φύγει χορτάτος[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr