Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 600 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 κουταλιές της σούπας, ελαιόλαδο 750 γραμμάρια πράσο, σε ροδέλες 500[...]
Πηγή: sidagi.grΜπακαλιάρος με πράσα Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθο (ή μαϊντανό) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: 1 μέτριο φύλλομπακαλιάρο παστό 3-4 μεγάλα πράσα 1 ρίζα σέλερι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες λάδι αλεύρι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μπακαλιάρος παστός φιλέτο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο αλεύρι για το αλεύρωμα του μπακαλιάρου 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 πράσα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 φύλλο μπακαλιάρου παστού κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 ματσάκι πράσα 1 ματσάκι πράσα 1 μάτσο μάραθο (ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr