Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Υλικά: 1 μέτριο φύλλομπακαλιάρο παστό 3-4 μεγάλα πράσα 1 ρίζα σέλερι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες λάδι αλεύρι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜου αρέσει ο μπακαλιάρος! Ο όμορφα τηγανισμένος μπακαλιάρος, με τραγανή εξωτερική κρούστα και από μέσα αφράτος, ζουμερός και μαλακός! Έναν τέτοιο θα σας[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΞΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους και μη. 25 Μαρτίου χθες και το έθιμο προστάζει μπακαλιάρο. Για[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΔεν μπορώ να φανταστώ το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, χωρίς τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο-σκορδαλιά. Θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 2 φιλέτα μπακαλιάρου ολόκληρα 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα 3 κουταλιές της σούπας ούζο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 2 φιλέτα ολόκληρα μπακαλιάρος ούζο 125 ml 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: icookgreek.comhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ίσως ο πιο αγαπημένος και απλός τρόπος μαγειρέματος αυτού του παραδοσιακού-με την μεγάλη διατροφική αξία-νηστίσιμου[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚατά παράδοση και όπως είναι γνωστό, το κεντρικό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι φτιαγμένο με μπακαλιάρο. Ανακαλύψτε ανάμεσα στις συνταγές μας πολλές προτάσεις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπλή, κλασική, διαχρονική. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος χυλός για τηγάνισμα Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 4 κομμάτια μπακαλιάρος αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Κόβουμε τον μπακαλιάρο κομμάτια και τον[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΠλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία , που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, μας έχουν ήδη δώσει συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό μικρή θυμάμαι ότι πάντα περίμενα να φτιάξει η μανούλα μου του Ευαγγελισμού τηγανιτό μπακαλιάρο, με σκέτο κουρκούτι. Στην πορεία των ετών δοκίμασα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟλόφρεσκα τα μπακαλιαράκια, χρυσαφένια και τραγανή η κρούστα, λαχταριστό το φαγάκι! Διαλέγουμε φρέσκα μπακαλιαράκια μετρίου μεγέθους. Καθαρίζουμε καλά τα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. νερό μαϊντανός αλάτι, πιπέρι Σε μια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook