Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Για τη γέμιση, προτίμησα να χρησιμοποιήσω ζάχαρη άχνη ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα με τη μυζήθρα και να έχω ένα πιο «κρεμώδες» μείγμα. Η ποσότητα ζάχαρης που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 14/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Καταΐφι με γλυκιά λεμονάτη κρέμα τυριού Μια συνταγή για ένα πεντανόστιμο Καταΐφι με γλυκιά λεμονάτη[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για το σιρόπι 495 γρ. νερό 675 γρ. ζάχαρη 1 στικ κανέλας φλούδες από μισό πορτοκάλι Υλικά για το κατα ίφι 125 γρ. καρύδια 125 γρ. φυστίκια Αιγίνης 1[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά Για το Κανταΐφι 1 συσκευασία Καταΐφι ΚΑΝΑΚΙ 150 γρ. καρύδια 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. γαρίφαλο 400 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟδηγίεςΣε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με την ζάχαρη και την λεμονόκουπα που στύψαμε τον χυμό λεμονιού κι αφήνουμε να βράσουν... 1 από 12 ΕΠΟΜΕΝΗ[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη που επιτέλους φέρνει στο νου κάτι από άνοιξη! Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και είναι μια μέρα στενά δεμένη με την παράδοση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) βούτυρο 250 γρ., φρέσκο, λιωµένο σε θερµοκρασία δωµατίου τυρί κρέµα ή ανθότυρο 80 γρ. λιωµένο µε πηρούνι αµυγδαλόψιχα 300[...]
Πηγή: icookgreek.comΑνατολίτικη λιχουδιά η οποία φτιάχνεται είτε με καρύδια, είτε με αμύγδαλα, είτε με φιστίκια Αιγίνης. Τι χρειαζόμαστε: 450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Καταϊφι 500 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Γάλα 1 λίτρο Αυγά 2 -3 Φέτα 300 γρ Μαύρο πιπέρι Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο Οδηγίες Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) βούτυρο 250 γρ., φρέσκο, λιωµένο σε θερµοκρασία δωµατίου τυρί κρέµα ή ανθότυρο 80 γρ. λιωµένο µε πηρούνι αµυγδαλόψιχα 300[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα ορεκτικό που έγινε από λίγο καταϊφι που μου περίσσεψε, μετά το γαλακτομπούρεκο-καταϊφι... έτσι, όπως είπαμε, για να μην πετάμε τίποτε αλλά και για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr27 ολοκληρα χρονια φτιαχνω αυτη την συνταγη, τα χρονια εχουν περασει, η γευση και η αξια του ομως ποτε. ΥΛΙΚΑ (95 κομματια περιπου) 1 κιλο φυλλο κρουστας κατα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια 6-8 άτομα φυστίκι Αίγινας, ψιλοκομμένο 1/2 κιλό φράουλες, για το στόλισμα 250 γραμμάρια καταϊφι 1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο, λιωμένο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 6-8 άτομα Για τη βάση 1/2 πακέτο φύλλο καταΐφι 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλο χοντροκομμένο 100 γραμμάρια βούτυρο Για το σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη 1+1/2 κούπα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό φύλλο καταΐφι 4 φλιτζάνια καρυδόψιχα 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κουταλάκι κανέλα 2 αυγά 4 κουταλιές ζάχαρη 7 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό φλούδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα ορεκτικό που έγινε από λίγο καταϊφι που μου περίσσεψε, μετά το γαλακτομπούρεκο-καταϊφι... έτσι, όπως είπαμε, για να μην πετάμε τίποτε αλλά και για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr