Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑγαπάτε τα ΚΑΣΤΑΝΑ; Εγώ νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα λατρεύω με τόσες συνταγές για κάστανα που έχω αναρτήσει. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό με μοναδική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥΛΙΚΑ: 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 1 κιλό κρέας σπάλα μοσχαριού 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 καρότα σε λεπτές φέτες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 ώριμες ντομάτες[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1/2 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο έξτρα 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΜια πρωτότυπη αλλά πεντανόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια 2 καροτα 1 πρασο 1200 γρ μοσχάρι μπούτι κομμένο σε κύβους 1-2 στικ κανέλας 2 φύλλα δαφνης 1/4 κγ σπόρους κυμινου ή γλυκανισου 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grελαιόλαδο για το σοτάρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 καρότα κομμένα σε φέτες πάχους 1 εκ. 1 πράσο 1200 γρ. μοσχαρίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΗ αρχική ιδέα ανήκει στη μητέρα, την κυρία Σοφία Τσαούση. Η δική μου συνδρομή ήταν στην εξέλιξη του εναλλακτικού χαρακτήρα αυτού του μαμαδίστικου κυριακάτικου[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Guvec που σημαίνει γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας πού πέρασε και στην Ελληνική κουζίνα, στην Κύπρο, στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grFor the recipe in English click here Χτες έφτιαξα αυτό το νόστιμο φαγάκι που αρέσει στο αντράκι μου και είχε πολύ καιρό να το φάει. Βέβαια τον περίμενε μια[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr