Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Μία Πέμπτη στις Βρυξέλλες . Όταν όλοι οι “ντόπιοι” φεύγουν από την πόλη, επιστρέφοντας στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Οι καλύτερες ώρες για να κάνει κανείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας αρέσει το μοσχαρίσιο φιλέτο; Απολαύστε το Υλικά για 2 άτομα: 4 φιλέτα μοσχαρίσια (όχι πολύ χοντρά) 4 σκελίδες σκόρδου χοντροκομμένες σε φετούλες Λίγο[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΘα χρειαστούμε: Φιλέτα μοσχαρίσια βούτυρο και λάδι αλάτι και πιπέρι μαϊντανός 1 κουταλιά κορν φλάουρ 1 φλυτζάνι ζωμός λαχανικών 2 κουταλιές μουστάρδα 1/2[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά για το αρωματικό βούτυρο: 300 γρ.βούτυρο αγελάδος κομμένο σε κύβους και σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 80 γρ.φυλλαράκια από[...]
Πηγή: greekcook.grΖουμερή και νόστιμη! Η μοσχαρίσια μπριτζόλα αν ψηθεί σωστά είναι από τα πιο νόστιμα κρεάτινα πιάτα και μια από τις καλύτερες επιλογές για όλες τις δίαιτες. Τι[...]
Πηγή: dietrecipes.gr300 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 5 ροδέλες McCain Pure 50 ml γάλα 300 γρ. μανιτάρια μπάτον 50 γρ. βούτυρο 50 γρ. μουστάρδα 50 ml κόκκινο κρασί 50 ml ελαιόλαδο θυμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε μέτριους κύβους 3 πιπεριές πολύχρωμες, κομμένες σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια 8 τοματίνια τσέρι 8 φρέσκα μανιτάρια μικρού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 12/02/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαρίσιο φιλέτο “Σατομπριάν” & σάλτσα γιαουρτιού με τσίλι Μια πολύ εύκολη και γρήγορη[...]
Πηγή: sintayes.grΣκόρδο και sherry αποτελούν τα sine qua non υλικά κάθε καθαρόαιμου Iσπανού . Συνδυασμένα εδώ με μοσχαρίσιο φιλέτο , μεταφέρονται από το παραδοσιακό tapas bar[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami6 μοσχαρίσια φιλέτα (190 γρ. το καθένα) 1 κιλό μανιτάρια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 40 γρ. κουβερτούρα 1 τεμάχιο τσίλι 1/2 κ.γλ. κύμινο 100 ml βαλσάμικο 10 ml τσίπουρο 40 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μοσχαρίσια φιλέτα 300 γρ. κρεμμύδια 2 καρότα 40 γρ. ξερά μανιτάρια 3/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι και επιπλέον αλεύρι για τηγάνισμα 3/4 κούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φιλέτο μοσχαρίσιο 250 γρ. περίπου 100 γρ. μανιτάρια 50ml. κρασί Πόρτο Σκορδόλαδο Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Λίγη ντεμί γκλας Πρώτα σοτάρουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 ατομα 4 φέτες φιλέτο μοσχαριού 500 γραμμάρια φρέσκα ριγκατόνι 250 γραμμάρια μανούρι 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Λίγο λευκό κρασί (μισό ποτήρι του[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό μοσχαρίσια φιλέτα 300 γρ. κρεμμύδια 2 καρότα 40 γρ. ξερά μανιτάρια 3/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι και επιπλέον αλεύρι για τηγάνισμα 3/4 κούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook800γρ. – 1 κιλό φιλετάκια 1 κ.σ. πράσινο πιπέρι σε κόκκους 1 ποτήρι λευκό κρασί 250ml κρέμα γάλακτος 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο αλεύρι για το πανάρισμα[...]
Πηγή: cooklos.gr