Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 πάπια Για τη Γέμιση ¼ κούπας αμύγδαλο χοντροκομμένα 2 κουταλιές βούτυρο ¼ κούπας κρεμμύδι τριμμένο ¼ κούπας μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 περίπου κιλά (με το συκωτάκι της, αν έχει) 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, 1 καρότο σε φετάκια, 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια, 1 ½ κιλό περίπου, 20 ντοματίνια στη μέση, 3 μήλα κομμένα σε φέτες, 1 κλωνάρι θυμάρι, 300 γρ. μπέικον, 3 κουταλιές βούτυρο (και 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια κλασική γαλλική συνταγή πολύ χριστουγεννιάτικη, που γίνεται πανεύκολα και σερβίρεται συνήθως με πουρέ πατάτας. Η σάλτσα της είναι πεντανόστιμη. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 ολόκληρη πάπια (1 ½ κιλό περίπου), 1 μπουκάλι (3 φλ.) λευκό κρασί, 2 ολόκληρα πορτοκάλια καλά ξεπλυμένα 1 ½ φλ. φρέσκο χυμό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 πάπια γύρω στα 1800γρ. 1 κ.γ. τζίντζερ 1 κ.γ. βασιλικό 1 κ.γ. αλάτι λίγο πιπέρι 0.5 μήλο 1 πορτοκάλι 2 φλ. νερό (για το ταψί) 1/2 φλ. μέλι 1/4 φλ. λάδι (ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Πάπια 2 μπολ κόκκινο λάχανο 2 γλυκοπατάτα 1 μήλο 1 κρεμμύδι 100 γρ μπέικον 120 γρ βούτυρο 2 κουταλιές κρασόξυδο 1 ποτήρι κρασί λίπος πάπιας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 1 1/2 περίπου κιλό 2 κουταλιές σούπας βούτυρο ή φυτίνη 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο 3 φλ. τσαγιού νερό 1/2 κιλό ντομάτες φύλλα[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 2 κιλά περίπου 50 γρ. βούτυρο 7 μεγάλα κρεμμύδια 2 κιλά ραπανάκια 1 λίτρο νερό 150 γρ. μικρά κρεμμύδια 2 ποτηράκια κρασί Μαδέρας[...]
Πηγή: sidages.grΈνα αληθινά gourmet πιάτο, με πρωτότυπη γεύση, ιδανικό για ένα κομψό εορταστικό δείπνο. Υλικά (για 4 άτομα) Μία πάπια 2 ½ - 3 κιλών, καθαρισμένη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συνταγή είναι της Σοφίας Τσιτηρίδου από τη Βόρεια Ελλάδα. Υλικά 1 πάπια (2 κιλά περίπου) 100 γρ. βούτυρο ½ κουτί κονσέρβα κεράσια 1 κουταλιά αλάτι και[...]
Πηγή: greekmasa.gr