Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ένα γλυκό ταψιού το οποίο συναντάμε στις κουζίνες της Μέσης Ανατολής και των πρώην Οθωμανικών χωρών! Συνήθως σερβίρεται μετά από το γεύμα και συνοδεύεται από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 ποτήρια νερού Νερό 3 ποτήρια νερού Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του Λικέρ Cointreau 2 κουταλιές της σούπας Μπακλαβάς Φύλλο κρούστας[...]
Πηγή: chefoulis.gr...αφιερωμένος στους λάτρεις των σιροπιαστών Γλύκα άνευ ορίων!! Ένας πλούσιος μπακλαβάς ...από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ πιο αρωματικός από όλους τους μπακλαβάδες που δοκιμάσατε ποτέ, με χαρακτήρα και γεύση που θα μνημονεύετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για ταψί[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr...αφιερωμένος στους λάτρεις των σιροπιαστών Γλύκα άνευ ορίων!! Ένας πλούσιος μπακλαβάς ...από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπακλαβάς πολίτικος Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 12 Υλικά Για το σιρόπι θέλουμε: 200 γρ. νερό 250 γρ.[...]
Πηγή: kouzzzina.grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΓια τη γέμιση: 80 γρ. αμύγδαλα 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. κουκουνάρι 5 κ.σ. σουσάμι 1/4 κ.γ. κανέλλα 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ. μπαχάρι 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε τις μέρες των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας την συντροφιά των αγαπημένων σας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ μητέρα μου έφτιαχνε τον Μπακλαβά, όπως απαιτεί η τοπική παράδοση, για την Πρωτοχρονιά, γεμίζοντας με πολλά φύλλα κρούστας και αρκετά κιλά αμυγδαλόψιχας ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ Μπακλαβάς από αυτούς που όποιος δοκιμάσει θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη του.. Το κλασικό σιρόπι έχει αντικατασταθεί εξ'ολοκλήρου από μέλι το[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr