Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Χωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 6 κ. σ. αλέυρι 8 κ.σ. φιτίνη 4 φλιτζ. τσαγιού γάλα 1 αυγό Αλάτι-πιπέρι-μοσχοκάρυδο
Πηγή: cookingbook.grΥλικά: 1/2 βιτάμ 1,5 γεμάτη κ.σ. κορν φλάουρ 1,5 γεμάτη κ.σ. αλεύρι(για όλες τις χρήσεις) 850-900 γρ. γάλα 1 αυγό Εκτέλεση: Λιώνουμε το βιτάμ.[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 λίτρο γάλα 6 κουταλιές αλεύρι 1 αβγό (τον κρόκο μόνο) 2 κουταλιές βούτυρο αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Εκτέλεση: Ρίχνουμε το γάλα[...]
Πηγή: greekcook.grΧρόνος ετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά Ολικός χρόνος: 20 λεπτά Κατηγορία: μπεσαμέλ Κουζίνα: Ελληνική Υλικά 1 λίτρο γάλα 100 γρ. βούτυρο 100[...]
Πηγή: aples.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Υλικά: 60 γρ. βούτυρο 80 γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα Εκτέλεση Κάνουμε ένα ρου άσπρο με 60 γραμμάρια βούτυρο και 80 γραμμάρια αλεύρι[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr1 λίτρο γάλα 2 κ.σ. βούτυρο 7 κ.σ αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 1 αυγό Οδηγίες 11 Minutes Βάζουμε το γάλα και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε λίγο, μέχρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάξτε την δικιά σας πεντανόστιμη σπιτικιά μπεσαμέλ. Εύκολη και πετυχημένη. Υλικά: 100 γρμ. αλεύρι 100 γρμ. βούτυρο, ή φυτίνη 1 λίτρο γάλα, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΥλικά 100 γρ αλεύρι 100 γρ βούτυρο 1 λίτρο γάλα μοσχοκάρυδο 2 αυγά αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να λιώσει. Η φωτιά μας θα πρέπει να[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΜία πολύ γευστική παραλλαγή της μπεσαμέλ, με την προσθήκη μανιταριών. Συνοδεύει θαυμάσια μικρά ζυμαρικά, μοσχαράκι κατσαρόλας, βραστά αυγά Τι χρειαζόμαστε: 150[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: 1.5 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1-2 ΑΥΓΑ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΓια ένα μέτριο ταψί Υλικά: 7 κ.σ αλεύρι 2 κ.σ φυτίνη 1 1/2 λίτρο γάλα 2 κρόκους αυγών(προαιρετικά) Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι μοσχοκάρυδο(προαιρετικά)[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά για 1 δόση 2 κ.σ. μαργαρίνη 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα γάλα τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι άσπρο 1 αυγό Εκτέλεση Λιώνουμε την μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά. Βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη μπεσαμέλ αυτή τη φτιάχνει μία φίλη της μητέρας μου... Τη ρώτησα τη συνταγή περιμένοντας να μου πει το μυστικό υλικό... όλα ήταν πολύ απλά!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι απίστευτη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλεύρι ΓΟΧ 1 κούπα φυτίνη 1 κούπα κεφαλοτύρι 1 κουτί γάλα εβαπορέ 1 κουτί νερό (γεμίζουμε με νερό του τενεκεδάκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συγκεκριμένη μπεσαμέλ είναι αλμυρή και χωρίς έντονα μπαχαρικά για να μπορέσει να ταιριάζει με όλα. Μπορεί να μπεί σε παστίτσιο, μουσακά αλλά και σε διάφορες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr