Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Είναι μια πεντανόστιμη συνταγή η οποία θα ενθουσιάσει όποιο την δοκιμάσει. Τι χρειαζόμαστε: 6 βοδινά φιλετάκια λίγο ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1 κ. σπάλα βοδινή ή μοσχαρίσια σε μεγάλες μερίδες 750 ml σκούρα μπύρα 250 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι 3 κρεμμύδια σε φέτες 3 καρότα σε χοντρά φετάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 κιλό βοδινό κρέας 100 γρ χοιρινό λίπος 1 φλιτζ λάδι 2 καρότα 1/ σελινόριζα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι σε κόκκους 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλιά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Κρεμμύδι σε ροδέλες Βραστό βοδινό Αλάτι Πιπέρι Πάπρικα Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε το βοδινό σε φέτες και τις μαρινάρουμε με[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτό το πιάτο, βοδινή ουρά με ατζέμ πιλάφι, αποτελεί μέλος της οικογένειας των «ταπεινών». Δεν έχομε μπριτζόλες με τις ζουμερές σάρκες, δεν έχομε[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΟΔΙΝΟ ΑΛΑ ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ Ό Ν BOEUF A LA BOURGUIGNONNE Οσοι έχετε δεί την ταινία Julie & Julia , και πιστεύω οτι όλοι οι foodbloggers την έχετε δεί, σίγουρα θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌσοι έχουν ενδοιασμούς για τις σούπες γενικά και ειδικότερα για τις χειμωνιάτικες, ζεστές κρεατόσουπες, χορταστικές και χουχουλιάρικες έχω να τους προτείνω[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]
Πηγή: caruso.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 ½ κιλό (από το κότσι) κρέας 2-3 ώριμες ψιλοκομμένες τομάτες ή 1/2 κονσέρβα ψιλοκομμένο τοματάκι 250γρ. κομμένα ζουλιέν (μακρόστενα) καρότα 200γρ. κομμένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 1,5 κιλό βοδινό ή μοσχάρι από σπάλα ή άλλο κομμάτι για κατσαρόλα, σε κύβους 1/2 φιάλη κόκκινο κρασί καλής ποιότητας* 3/4 φλ.τσ. κονιάκ ή μπράντυ 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 βοδινά rib eye Λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 3/4 κούπας σπιτικός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας βοδινό 60 γρ. καρότο 60 γρ. κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο Σέλερι Κόκκινο κρασί Brouilly (ή Νάουσα). Βούτυρο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 βοδινές (κατά προτίμηση, διαφορετικά μοσχαρίσιες) μπριζόλες, πάχους 3- 3,5 εκ. αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι για τη σάλτσα "τσιμιτσούρι": 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό νουά βοδινού 100 γρ. φυτίνη 4 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 3 σκελίδες σκόρδο 2 ποτήρια κόκκινο κρασί 2 σφηνάκια τσίπουρο 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400γρ. κρέας βοδινό(κιλότο) 2 κ.σ.ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 5 κ.σ.αποξηραμένες γαρίδες 300 γρ. φασολάκια snake beans ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1½ κιλό στρογγυλό από βοδινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κομμάτι φρέσκια χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη (προαιρετικά) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.gr