Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Πολύ νόστιμη σάλτσα, ιδανική για γλυκά, παγωτά, πάνω στο ψωμί, σε pancakes, σε βάφλες κι όπου αλλού θέλετε! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό βερύκοκα 3 κούπες νερό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχη σάλτσα από μούρα που θα μαζέψετε από τις μουριές σας, είτε άσπρα ,είτε μαύρα. Συνοδεύει τέλεια τα παγωτά σας, τις φρουτοσαλάτες σας , τις τάρτες σας[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΣάλτσα κεράσι, ό,τι πρέπει για να διακοσμήσετε cheese-cake τούρτες black forest και ό,τι άλλο βάζει το μυαλό σας. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Γλυκά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1½ κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες (κατά προτίμηση πομοντόρια) 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. ζάχαρη 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσαγιού πλατύφυλλος βασιλικός 1[...]
Πηγή: argiro.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1 μικρή κονσέρβα ανανά -4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 πιπεριά κόκκινη και 1 πράσινη κομμένες σε κυβάκια -1/4 του κρασοπότηρου[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΜισό κιλό ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού Μισό φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού 3/4 του φλιτζανιού σουλτανίνα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Βύσσινα 1 κιλό Ζάχαρη 8οο γρ Νερό 1 φλιτζάνι του τσαγιού Λεμόνι 1/2 λεμόνι τον χυμό του Αρμπαρόριζα 2 - 3 κλωναράκια Οδηγίες Καθαρίζουμε τα βύσσινα από[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 5 τεμ. ψιλοκομμένα Σκόρδο 3 σκελίδες Πράσινο μήλο 1/2 τεμ. Ανανάς 1/2 τεμ. Μπανάνα 1 τεμ. Γάλα καρύδας 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ σημερινή μας ανάρτηση προέρχεται από ένα περιοδικό και είναι από τις ελάχιστες φορές που αναπαράγουμε συνταγή ακριβώς όπως τη διαβάσαμε κάπου! Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜε τα φρούτα της εποχής, τα βερίκοκα, έφτιαξα μια πολύ ωραία σάλτσα βερίκοκο. Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε όποιο γλυκάκι μπαίνει μια ανάλογή σος. Εκτός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ τέλεια, σπιτική barbeque sauce για να γλασσάρουμε τα ψητά μας ή για να μαρινάρουμε κάποιο κρεατικό πριν το ψήσιμο! Ποτέ δεν μου άρεσε η έτοιμη σάλτσα που[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 4 μισά ροδάκινα κονσέρβας ψιλοκομμένα 1 μικρό φρέσκο, πολύ ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι 2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος 1/2 μικρή[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1|8 λίτρου ξίδι από μήλο 125 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας αλάτι , πιπέρι 500 γραμμάρια βύσσινα κατεψυγμένα 2[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Κόκκινο κρασί Ξύδι Μουστάρδα Πολτός ντομάτας Σάλτσα σόγιας Πιπερόριζα (τζίντζερ) Ζάχαρη Σκόρδο (καθαρισμένες σκελίδες) (όλα σε ίσες[...]
Πηγή: greekcook.gr