Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα 1/2 κιλό ζάχαρη 3/4 φλυτζανιού τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό χυμό 1 λεμονιού 1 φλυτζάνι τσαγιού περίπου ανθόνερο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. ανθόνερο γαρύφαλλα Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 3 φλ. αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα, ½ φλ. ζάχαρη άχνη, 3 ασπράδια, ½ φλ. ψιλό σιμιγδάλι, 1 κουταλάκι βανίλια ή 2 σταγόνες εσάνς αμυγδάλου, λίγο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυνταγή από την/τον: Παραδοσιακά γλυκίσματα με άρωμα Αιγαίου, μικρές εκρήξεις γεύσεις που συνοδεύουν τέλεια τον καφέ σας ή το τσάι μου. Ένα πάρα πολύ εύκολο[...]
Πηγή: lovefood.grΑναρτήθηκε στις 05/02/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Αμυγδαλωτά Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα νόστιμο γλυκό. Αμυγδαλωτά για όλη την οικογένεια όλες τις[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 1 κιλό αμύγδαλα με τη φλούδα τους 600 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ανθόνερο, για το ράντισμα ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.com"Αχλαδάκια" αμυγδάλου για την ώρα την καλή! Και στα δικά σας , και στων παιδιών σας ! Άσπρα και μυρωδάτα γλυκάκια όπως λέει το έθιμο για όλες τις χαρές της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχα, αρωματικά, μελένια αμυγδαλωτά, ιδανικά για αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψίχα αμυγδάλου με τη φλούδα 3 κρόκους αυγών 2 ασπράδια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠανεύκολο και νοστιμότατο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αμύγδαλο ωμό ξεφλουδισμένο 1/5 φλυτζάνι του τσαγιού γαλέτα 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη 4-5 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 500 γρ. αμυγδαλόψυχα 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. ανθόνερο ή ροδόνερο 30 γρ. λικέρ αμυγδάλου ή πορτοκαλιού 250 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά για 28 κομμάτια 4 φλ. (600 γρ.) αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα (να γίνουν σχεδόν σκόνη) 2 φλ. ζάχαρη άχνη (και επιπλέον για το πασπάλισμα) 2 φακελάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα αμυγδαλωτά είναι ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Η δική μου παιδική ανάμνηση είναι στο νησί, να τα φτιάχνει[...]
Πηγή: alwayshungry.grΤρελαίνομαι για αμυδγαλωτά!Και η Νίκη Τσαρνά ετοίμασε μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή απο τις συνταγές της παρέας ! Υλικά: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα αλεσμένη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑμυγδαλωτά (με άχνη) Υλικά 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα τριμμένη 1 ασπράδι και 4 κρόκους αυγών 2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. γαλέτα ανθόνερο ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Χτυπάμε το[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά Ζάχαρη 100 γρ Ζάχαρη άχνη 100 γρ Αμύγδαλα 250 γρ αλεσμένα Βανίλια 1 κουταλιά του γλυκού Αυγά 2 ελαφρώς χτυπημένα Λεμόνι λίγες σταγόνες Χρώμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΑμυγδαλωτά Γίνονται: 35-40 κομμάτια Υλικά 650 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 350 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγών 2-3 κ.σ. ψιλό σιμιγδάλι ή φρυγανιά τριμμένη Λίγο άρωμα[...]
Πηγή: greekouzina.gr