Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Υλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά 6 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 700 γραμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κιλό αμύγδαλα ξεφλουδισμένα κι αλεσμένα 150 γραμ. φρυγανιά τριμμένη 3 κ.σούπας χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: argiro.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 500 γρ. αμυγδαλόψυχα 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. ανθόνερο ή ροδόνερο 30 γρ. λικέρ αμυγδάλου ή πορτοκαλιού 250 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά 500 γρ. (3½ φλ.) αμυγδαλόψιχα (όχι ασπρισμένη), 2 1/4 φλ. (250 γρ.) ζάχαρη άχνη, 2 κουταλιές ανθόνερο, 2 κουταλιές μπράντι, 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 28 κομμάτια 4 φλ. (600 γρ.) αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα (να γίνουν σχεδόν σκόνη) 2 φλ. ζάχαρη άχνη (και επιπλέον για το πασπάλισμα) 2 φακελάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑμυγδαλωτά (Νηστίσιμα) Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 1 φλυτζάνι ζάχαρη 1 1/2[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥΛΙΚΑ 8 ασπράδια, 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα 500 γρ. ζάχαρη (250 gr 'άχνη-250 gr κανονική ψιλή) 1 ποτηράκι ούζο Ξύσμα από ένα λεμόνι 2 βανίλιες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα αμυγδαλωτά είναι ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Η δική μου παιδική ανάμνηση είναι στο νησί, να τα φτιάχνει[...]
Πηγή: alwayshungry.grΥΛΙΚΑ 8 ασπράδια, 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα 500 γρ. ζάχαρη (250 gr 'άχνη-250 gr κανονική ψιλή) 1 ποτηράκι ούζο Ξύσμα από ένα λεμόνι 2 βανίλιες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 4 κιλά αμύγδαλα 3.400 γρ ζάχαρη 4 ποτήρια νερό Ξύσμα από λεμόνι 1 ποτηράκι χυμό λεμόνι Εκτέλεση Αλέθουμε τα αμύγδαλα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 500 γρ. αμύγδαλα 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. κακάο 200 ml ανθόνερο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα πολυκοπτικό και το κόβουμε σε μικρά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν πολύ τα γλυκά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑμυγδαλωτά (με άχνη) Υλικά 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα τριμμένη 1 ασπράδι και 4 κρόκους αυγών 2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. γαλέτα ανθόνερο ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Χτυπάμε το[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑπό την κ.Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ -Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που ετοιμάζεται σε κάθε χαρά (αρραβώνας, γάμος, βάπτιση,[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αμύγδαλα με τη φλούδα τους 600 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ανθόνερο, για το ράντισμα ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνα υπέροχο Παραδοσιακό Γλύκισμα για κάθε Εορταστική Εκδήλωση, Γαμο, Βάφτιση κλπ. Φτιάχνονται Πανεύκολα με ελάχιστα υλικά, είναι Πεντανόστιμα, διατηρούνται για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr