Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (σνίτσελ) 8 φέτες κίτρινο τυρί 2 αυγά ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά 1 φλιτζάνι γαλέτα 1 κουταλιά του[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες (τρανς, σπάλα, μπούτι ή στρογγυλό) 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 200-230 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Για την ψητή τομάτα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι αλάτι πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη 1 κ.σ. ελαιόδαλο (για το σοτάρισμα) 1 μέτρια τομάτα κομμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 150 γρ. κουνουπίδι 1 σκελίδα σκόρδο 40 γρ. κόκκινο κρεμμύδι 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλάκια κιτρινόριζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com