Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Αυτή η δροσερή συνταγή, αναδείχτηκε πρώτη στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το OpenFood και ο οποίος έληξε στις 30 Απριλίου 2011! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ, δροσερό, απολαυστικό, υπέροχο!!! Ένα γλυκάκι που θα σας ενθουσιάσει και θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Πάμε να το φτιάξουμε? Θα χρειαστούμε:[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτή η μους είναι ιδιαίτερη. Πρώτον γιατί είναι πολύ ελαφριά και δεύτερον για τον τρόπο που θα την ετοιμάσεις, ζεσταίνοτας σε μπεν-μαρί τα ασπράδια με τη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σε αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά - 1 κιλό γιαούρτι 10% λιπαρά - 4 ασπράδια αυγών - 50 γρ. νερό - 175 γρ. ζάχαρη - 15 γρ. φύλλα ζελατίνης - 3 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες ή[...]
Πηγή: lovecook.gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠασχαλινή Πορτοκαλόπιτα με Μους Γιαουρτιού!!! Μια υπέροχη Πασχαλινή πρόταση για το τραπέζι σας. Δροσερό, πραγματικά πανεύκολο, με Πορτοκαλόπιτα που δεν έχετε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνας άλλος τρόπος να απολαύσεις το αγαπημένο σου εκμέκ, με μια δροσερή μους γιαουρτιου! Συνοδεύεται από μελένια βάση αφράτου μπριος, καραμελωμένα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html