Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 2 φλιτζ. αφέψημα χαμομηλιού 2 κ. σ. ζάχαρη 3 κ. γ. ζελατίνη σκόνη 1 κ. σ. πέταλα αγριοτριαντάφυλλου Παρασκευή Ενώ το αφέψημα είναι ακόμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Φρουί Ζελέ είναι το πιο εύκολο, το πιο δροσερό και το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο που μπορούμε να απολαύσουμε! Στο εμπόριο το Ζελέ κυκλοφορεί με μεγάλη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 2 σακκουλάκια ζελέ με γεύση φράουλα χωρίς ζάχαρη 600 γρ. νερό καυτό 500 γρ. κρύο πράσινο τσαϊ χωρίς ζάχαρη μερικά φρούτα σε μικρά μικρά κομμάτια [...]
Πηγή: megatv.com/cook2 σακουλάκια ζελέ με γεύση φράουλα με γλυκαντικό 600 ml νερό 500 ml κρύο πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη μερικά φρούτα σε μικρά μικρά κομμάτια, μερικά μικρά φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com5 μέτρια πορτοκάλια 1 συσκευασία ζελέ της προτίμησής σας 250 γρ. νερό καυτό 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 5-6 φύλλα δυόσμου Μέθοδος Εκτέλεσης Κόβουμε στη μέση τα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 500 γραμμάρια νερό 3 φύλλα ζελατίνας (15 γραμμάρια) 4 φακελάκια τσάι (οποίο σας αρέσει ) 3-4 σταγόνες χυμό Λεμονιού Ξύσμα από 1 Λεμόνι 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠανεύκολο, πολύ δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο που συνηθίζουμε πολύ να ετοιμάζουμε και να σερβίρουμε το καλοκαίρι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες γεύσεις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕπιβλητική εμφάνιση, δροσερή γεύση και ελάχιστες θερμίδες! Ένα γλυκάκι που θα γίνει ανάρπαστο σε πάρτι και συγκεντρώσεις με την παρέα! Είναι το ελαφρύ γλυκάκι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά:Για 4 μερίδες 1 κουτί έτοιμο ζελέ φρούτων (με γεύση της αρεσκείας μας) κιλό λευκά σταφύλια (ο χυμός τους) 60 γρ. ζάχαρη 2 ώριμα σύκα Λίγο σταφύλι μοσχάτο[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο απόλυτο επιδόρπιο! Συνδυάζει φρούτο με ζάχαρη και γιαούρτι με μέλι. Προετοιμασία 40΄ Αναμονή 8 ώρες Υλικά για 10 μερίδες Για το ζελέ πεπονιού 600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook