Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Σήμερα σας έχουμε την αγαπημένη μας μακαρονάδα! Μακράν! Οταν ρωτήσω το λόχο πως θέλουν τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα την συνταγη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ αυθεντική καρμπονάρα Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 12΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν υπάρχει μια μακαρονάδα ταλαιπωρημένη και τόσο άσχετα διασκευασμένη γευστικά απ’ τους ανά τον κόσμο μαγείρους, αυτή είναι η καρμπονάρα. Ποτέ δεν κατάλαβα[...]
Πηγή: pandespani.comΜια καρμπονάρα ιδιαίτερη και γευστική χάρη στην καπνιστή πανσέτα αντί του μπέικον και στο ποσέ αυγό που σπάμε μόλις πριν την πρώτη απολαυστική μπουκιά.Μια[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΗ καρμπονάρα (pasta alla carbonara), είναι ένα πιάτο-μύθος της Ιταλικής κουζίνας, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, μπλεγμένες ιστορίες και άγνωστες πτυχές παρά[...]
Πηγή: caruso.gr1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι 250 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα ή μπέικον σε κομματάκια 100 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα 4 κρόκοι αυγών 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣπαγέτι καρμπονάρα (Spaghetti alla carbonara) Αν βρείτε ιταλική παντσέτα για να βάλετε στη συνταγή ακόμα καλύτερα, αλλά και το μπέικον δίνει ξεχωριστή γεύση[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑν βρείτε ιταλική παντσέτα για να βάλετε στη συνταγή ακόμα καλύτερα, αλλά και το μπέικον δίνει ξεχωριστή γεύση στην καρμπονάρα. Σερβίρετε με τριμμένο πεκορίνο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαρμπονάρα εύκολη και πεντανόστιμη. Γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις των υπέροχων συνταγών. Δοκιμάστε την σήμερα αυτή την συνταγή και θα γίνει η αγαπημένη σας.[...]
Πηγή: mamapeinao.grH κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά ½ κιλό σπαγγέτι πανσέτα 2 αυγά λίγο βούτυρο τυρί Εκτέλεση Σ ένα τηγάνι βάζουμε την πανσέτα κα το βούτυρο και την σοτάρουμε να γίνει τραγανή.[...]
Πηγή: megatv.com/cook500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 2 ολόφρεσκα αβγά 150 γρ. παρμεζάνα και[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι 250 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα ή μπέικον σε κομματάκια 100 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα 4 κρόκοι αυγών[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΗ πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα την συνταγη[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr