Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Ένα πιάτο για όσους λατρεύουν το συνδυασμό λαχανικών με φρούτα και κρέας. Μια μεστή και ελαφρά γλυκίζουσα γεύση που ταξιδεύοντας προς τον ουρανίσκο αφήνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ μελιτζάνα, φλάσκα ή Τσακώνικη, είναι ένα πολύ νόστιμο λαχανικό, από τα αγαπημένα της Ελληνικής κουζίνας και ένα από τα βασικά συστατικά της Μεσογειακής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι σε μπουκιές αλατισμένο και αλευρωμένο με 2 - 3 κ.σούπας αλεύρι 2 μεσαία κρεμμύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα πιάτο για όσους λατρεύουν το συνδυασμό λαχανικών με φρούτα και κρέας. Μια μεστή και ελαφρά γλυκίζουσα γεύση που ταξιδεύοντας προς τον ουρανίσκο αφήνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια το μοσχάρι 1.200 γραμμ. μοσχάρι (χτένι από σπάλα) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 400 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΠρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο πουρέ μελιτζάνας, θυμόμουν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα φαγητό που μου θυμίζει έντονα μαμά, όσα χρόνια και αν περάσουν!! Γιατί ήταν ένα από τα κλασσικά πιάτα της δεκαετίας του '70.....στο Κυριακάτικο τραπέζι![...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥλικά Συνταγής 1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γραμ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά (Σερβίρει 3 ) 500 γρ. μοσχάρι 500 γρ. κριθαράκι 4 μελιτζάνες (μέτριες) 1 Φλ. φέτα (τριμμένη) 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1 καρότο 1⁄2 πράσο (ψιλοκομμένο)[...]
Πηγή: sidages.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό τετράδιο με συνταγές. Την είχα πάρει από κάποιο περιοδικό. Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr