Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 273 συνταγές
Υλικά 7 ποτήρια νερό ή ζυγίστε 1500 γρ. 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 2 βανίλιες 400 γρ. ζάχαρη(μπορείτε να βάλτε περισσότερη αν θέλετε το χαλβά ακόμη πιο γλυκό) 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΤην συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο σιμιγδαλι χονδρο 200 γρ φρέσκο βουτυρο 2 ποτήρια ζάχαρη 50 γρ.κουκουνάρια ... 2 κουτ σούπας ξύσμα λεμόνι και πορτοκάλι μαζί 4 ποτήρια νερό 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑρέσει σε όλους και γίνετε αμέσως!! ΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη ... 4 ποτήρια νερό 1 φλυτζάνι στιμμένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 4 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καρύδα 1 βανίλια με γεύση λεμόνι [φακελάκι] ξύσμα από 1 πορτοκάλι λίγη κανέλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥΛΙΚΑ 4 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καρύδα 1 βανίλια με γεύση λεμόνι [φακελάκι] ξύσμα από 1 πορτοκάλι λίγη κανέλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈφαγα για πρώτη φορά αυτό το χαλβά στη Γαστούνη Ηλείας, όταν τον έφερε στο σχολείο μια συναδέλφισσα για να μας κεράσει, και έκτοτε τον φτιάχνω πάντα έτσι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή για χαλβά, πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι νηστίσιμος! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑρωματικός και δροσερός χαλβάς για όλες τις ώρες. Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σπορέλαιο Για το σιρόπι 3 ποτήρια ζάχαρη 5 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ κλασικός χαλβάς με σιμιγδάλι, αλλά χωρίς καμία λιπαρή ουσία! Βγαίνει το ίδιο γευστικός, αλλά πολύ πιο ελαφρύς! Τι χρειαζόμαστε: 2 ποτήρια και κάτι σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσερός και αρωματικός για τους λάτρεις της σοκολάτας και του πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: Για το χαλβά: 1 λίτρο νερό 1 κιλό ζάχαρη 500 γραμμάρια σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν θέλουμε πιο έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, μπορούμε στο σιρόπι να βάλουμε 3 ποτήρια νερό και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 100 ml λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παραδοσιακό γλυκό βήμα προς βήμα. Βρείτε τις αναλογίες στο τέλος και... καλή όρεξη. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. λάδι 2 φλ. σιμιγδάλι 3 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr΄Ενας χαλβάς με σοκολάτα και εσπεριδοειδή χωρίς καβούρδισμα και πολύ λάδι. Ελαφρύς, πανεύκολος και σε χρόνο μηδέν. Ιδανικός για τις δύσκολες εποχές που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι αφράτα, μαλακά και πολύ νόστιμα! Είναι και νηστίσιμα. Έτσι οι φίλοι μας που νηστεύουν, μπορούν να συνοδέψουν το καφεδάκι τους με ένα αφράτο χαλβαδένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr