Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Για τη ζύμη μπισκότου 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ. ζάχαρη 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια 250 γρ. καλαμποκέλαιο 1 μεγάλο αυγό 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα σφολιάτας 250 γρ. φράουλες Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα πλήρες 200 γρ. ζάχαρη 130 γρ. κορν φλάουρ 1 βανίλια 2 αυγά 250 γρ. κρέμα γάλακτος παγωμένη 2[...]
Πηγή: argiro.gr1 φλιτζ. μαργαρίνη 1 φλιτζ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη 1 φλιτζ. φυστικοβούτυρο (κρέμα ή με κομματάκια) 2 αυγά 2 κ.γλ. σόδα μαγειρικής 2¾ φλιτζ.[...]
Πηγή: argiro.gr12 μέτρια τρυφερά καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 1 μικρή σελινόριζα κομμένη στα 4 και έπειτα σε λεπτές φέτες 3 πράσα κομμένα σε φέτες 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. χτυπημένη κρέμα σε παχύρρευστη μορφή 1 φλ. φυστικοβούτυρο 20 μπισκότα γεμιστά 4 κ.σ. ξύσμα σοκολάτας 3-4 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας σας Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.gr300 γρ. φράουλες φρέσκες και κατακόκκινες κομμένες σε τέταρτα 250 γρ. γιαούρτι φράουλα 12 μπισκότα γεμιστά χοντροσπασμένα σπασμένα μπισκότα για γαρνίρισμα[...]
Πηγή: argiro.gr8 φέτες τσουρέκι κομμένο σε κύβους 1 συσκευασία μπισκότα με γέμιση σοκολάτα χοντροσπασμένα 2 φλ. γάλα 2 μεγάλα αβγά 1 βανίλια παγωτό γιαούρτι για το[...]
Πηγή: argiro.gr1 και 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γ baking powder 1 κ.σ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι 1 και 1/4 φλ. γάλα φρέσκο 1 αυγό μεγάλο 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο κρύο 12[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας λίγο λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα σουσάμι μαυροκούκι παπαρουνόσπορο χοντροσπασμένα πιπέρια διάφορα χοντρό αλάτι Μ’ ένα[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη βάση 1 1/2 (278 γρ.) συσκευασία μπισκότα γεμιστά 125 γρ. βούτυρο λιωμένο (κρύο) Για την κρέμα λεμόνι 300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο Σφολιάτας "του χεριού σας alfa'' λίγο λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα σουσάμι μαυροκούκι παπαρουνόσπορο χοντροσπασμένα πιπέρια διάφορα χοντρό αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr